Blake Lively
Divertisment

Blake Lively adoră viața de mămică. / Foto: Profimedia

Blake Lively jonglează perfect cu viața de mămică. Actrița s-a descurcat de minune cu toate cele trei fetițe, la plimbare în New York

Blake Lively se descurcă de minune în postura de mămică. Actrița de 33 de ani a fost surprinsă în New York fără soțul ei, Ryan Reynolds, dar alături de cele trei fetițe ale lor: James, 6 ani, Inez, 4 ani și mezina Betty, în vârstă de aproape doi ani.

Cu o mână pe căruciorul în care le plimba pe fetele mari și cu brațul celălalt în care o ținea pe Betty, Blake a părut obișnuită cu astfel de ipostaze, semn că se descurcă foarte bine cu trei copii mici.

Blake Lively

Îmbrăcată casual, în negru complet, fără tocuri, cu părul prins la spate și cu ochelari de soare, actrița și-a dedicat întrega zi fetițelor pe care le are cu Ryan Reynolds.

Citește și: Blake Lively, pe stradă, într-o zi obișnuită, fără ținutele extravagante. Cum arată actrița când nu apare pe covorul roșu

Blake Lively și Ryan Reynolds, trei copii în nouă ani de căsnicie

ryan reynolds blake lively

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt căsătoriți din 2012. Cei doi actori de top sunt foarte discreți cu viața de familie și rareori vorbesc despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise. La începutul căsnicie, Blake spunea că atât ea, cât și Ryan provin din familii numeroase și că își doresc o familie mare. "Eu mai am patru frați, sotul meu mai are trei, deci e clar că în familiile noastre făcutul de copii e aproape un sport", afirma Blake.

Citește și: Blake Lively, actrita eleganta, dar cu mult sex-appeal. Invata de la ea cum sa te imbarci cu stil

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri