Alex Rodriguez, surprins în compania fostei sale soții. Motivul pentru care acesta s-a reunit cu Cynthia Scurtis

Au trecut aproape două luni de zile de când Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit, iar acum fostul jucător de baseball s-a reunit cu Cynthia Scurtis, fosta sa soție.

În timp ce Jennifer Lopez se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de Ben Affleck, bărbatul în brațele căruia s-a întors la 14 ani de la separare, Alex Rodriguez a reluat legătura cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis, care l-a antrenat pentru nouă săptămâni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Citește și: Se mută sau nu Jennifer Lopez în Los Angeles? Artista, surprinsă cu gemenii Max și Emma în drum spre Coasta de Vest

De curând, Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, a făcut publice mai multe imagini cu Cynthia Scurtis, în care a vorbit despre abilitățile sale în ceea ce privește sportul.

De asemenea, el a făcut public un selfie în care apare alături de cea care i-a fost soție între 2002 și 2008 și care i-a dăruit două fiice, Natasha, în vârstă de 16 ani și Ella, în vârstă de 13 ani.

Mai mult de atât, aceștia au încheiat de curând 54D, un program de fitness ce se întinde pe nouă săptămâni și care costă 4.000 de dolari, în urma căruia ARod și-a redefinit trupul.

Citește și: Jennifer Garner, despre relația dintre Ben Affleck și Jlo. Actriţa are o singură dorință în ceea ce privește noua idilă a fostului soţ

În cadrul unui interviu, Alex Rodriguez a vorbit despre cum funcționează coparentingul pentru el și pentru fosta soție: ”Este, fără doar și poate, o experiență frumoasă pentru noi.”, a mărturisit el, dezvăluind, de asemenea, că se înțelege bine cu actualul soț al acesteia: ”Sunt prieten cu Angel, el e minunat cu fetele mele.”, a dezvăluit fostul logodnic al lui JLo despre partenerul fostei soții.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat separarea printr-o declarație comună

Actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au anunţat oficial că s-au despărţit, după ce au încercat să rezolve problemele pe care le aveau, scrie revista People.

Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez, Profimedia

Joi, cei doi au transmis o declaraţie. "Am realizat că ne este mai bine ca prieteni şi suntem nerăbdători să rămânem aşa. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim unul pe altul în proiectele noastre. Ne dorim binele unul pentru celălalt şi pentru copiii celuilalt. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl avem este să mulţumim tuturor celor care au trimis cuvinte amabile şi sprijin".

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja un viitor împreună. Ce a declarat o sursă apropiată artistei

Informaţia a venit la câteva săptămâni după ce Lopez, 51 de ani, şi Rodriguez, 45 de ani, au anunţat că "încearcă să rezolve unele lucruri" ca urmare a zvonurilor privind încheierea logodnei lor la începutul lui martie.

"Nu s-au despărţit oficial şi vorbesc despre asta dar sunt încă împreună", a declarat o sursă pentru People atunci. Ea lucrează în Republica Dominicană, iar el în Miami, aşa că este greu să se vadă mai ales în carantină, dar vor să încerce să rămână împreună".

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.