jlom
Divertisment

Jlo, Max şi Emma, Foto: Profimedia

Se mută sau nu Jennifer Lopez în Los Angeles? Artista, surprinsă cu gemenii Max și Emma în drum spre Coasta de Vest

Zvonurile că Jennifer Lopez dorește să părăsească Miami pentru a se muta în Los Angeles, loc unde Ben Affleck este stabilit, circula de ceva vreme, iar cele mai recente fotografii o arata pe artista și cei doi copii ai ei în drum spre Coasta de Vest.

Nu se știe exact dacă vizita în Los Angeles a lui Jlo și a gemenilor ei, Max și Emma, este definitivă, însă mai multe surse au raportat că actrița a început deja să caute o scoală penrtru cei doi adolescenți.

În imaginile surprinse de paparazzi, Jennifer Lopez poate fi văzută în Miami, luându-și rămas bun de la personalul său, înainte de a se urca în avionul privat împreună cu Max și Emma. Alte fotografii îi arată pe cei trei sosind în Los Angeles, oraș în care Ben Affleck nu se află momentan, deoarece este în Las Vegas, loc unde regizează cel mai nou film al său.

Citeşte şi: Kim Kardashian, despre motivele care au dus la divorțul de Kanye West. Merge la terapie pentru a trece peste despărțire

Max și Emma, în vârstă de 13 ani, sunt copiii pe care Jlo îi are cu fostul soț, muzicianul Marc Anthony.

Actrița din "Hustlers" și Ben Affleck şi-au reluat relaţia - după o logodnă terminată în 2004- la scurt timp după ce Jennifer a rupt logodna cu fostul partener, Alex Rodriguez. Timizi la început, Jlo și Affleck au început să se afișeze tot mai mult în public, făcându-și numeroase vizite unul altuia la reședințele lor din Los Angeles și Miami.

Ba mai mult, aceștia au început să-și facă planuri de viitor împreună, mai multe guri spunând că artista ar dori să se mute pe Coasta de Vest pentru a nu mai avea o relație la distanța cu actorul. Ben trebuie să rămână în LA pentru a fi aproape de cei trei copii pe care îi are cu fosta soție, Jennifer Garner, - Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, nouă ani.

Citeşte şi: Jennifer Garner, despre relația dintre Ben Affleck și Jlo. Actriţa are o singură dorință în ceea ce privește noua idilă a fostului soţ

De asemenea, presa a raportat că Ben și Jennifer „discută despre planurile de vară”, deoarece „adoră să fie împreună și weekend-urile pe care le petreceau împreună i-a făcut să ia în serios relația"

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri