Bill și Melinda Gates și-au cunoscut nepoțica nou-născută. Au uitat de neînțelegeri și s-au comportat ca o familie unită

Bill și Melinda Gates sunt în culmea fericirii. Cei doi și-au luat în serios rolul de bunici și au imortalizat prima întâlnire cu nepoata lor nou-născută. Cei doi au uitat de neînțelegerile dintre ei și s-au comportat ca o familie de dragul micuței. 

Celebrul om de afaceri, în vârstă de 67 de ani, a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care o ține în brațe pe nepoțica lui. Acesta purta un hanorac bleumarin și pantalon asortați, în timp ce se juca cu degetele micile ale nou-născutei. 

Citește și: Bill Gates și-a refăcut viața la 67 de ani, după divorțul de Melinda Gates. Cine este femeia care l-a cucerit: ”Sunt inseparabili!”

„Abia aștept să te văd descoperind lumea”, a scris Bill Gates la descrierea fotografiei postate pe rețeaua de socializare. 

Melinda, în vârstă de 58 de ani, a distribuit, de asemenea, o fotografie în care o ține în brațe pe nepoata sa. „Nu există nimic mai special decât să îți ții în brațe primul nepot. Mai ieri o țineam pe Jenn în brațe, acum are propriul ei copil. Sunt mândră când o văd pe ea și pe Neyel în noul rol de părinți”, a scris fosta soție a lui Bill Gates pe contul său de Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melinda French Gates (@melindafrenchgates)

Micuța, care purta un costum roz adorabil, este primul copil al fiicei lui Bill și Melinda Gates, Jennifer Gates, și al soțului ei, ecvestrul Nayel Nassar. 

Citește și: Melinda și Bill Gates au uitat de orice neînțelegere și și-au condus fiica la altar. Cum a arătat Jennifer în rochie de mireasă

Nu este clar dacă Bill și Melinda, care au divorțat în august 2021, după 27 de ani de căsnicie, au mers să-și viziteze nepoata în același timp. Cu toate acestea, fotografiile au fost publicate pe rețelele de socializare simultan. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.