Bradley Cooper, un tătic model. Poze de paparazzi alături de adorabila lui fiică de 5 ani, pe străzile din New York

Cât timp Irina Shayk este la diversele Săptămâni ale Modei din jurul lumii, Bradley Cooper și-a luat în serios "jobul" de tată, iar în ultimele zile, fotografii l-au pozat mereu în compania fiicei sale.

Actorul de 48 de ani își face datoria și o duce pe micuța Lea, în vârstă de cinci ani, la grădiniță sau iese cu ea în oraș. Bine îmbrăcați, pentru a înfrunta frigul din metropola americană, Bradley și fiica lui au format un duo ușor de reperat. S-au ținut tot timpul de mână, iar starul de la Hollywood ba i-a cărat ghiozdănelul roz micuței, ba a purtat, în weekend, propriul rucsac în care avea puse lucruri de care ar fi putut avea nevoie el sau Lea.

Bradley Cooper și fiica lui, pozați în New York / Foto: Profimedia

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Irina Shayk și Bradley Cooper. Un apropiat a spus adevărul despre imaginea devenită virală

"De când sunt tată, totul s-a schimbat. Totul este umbrit sau pictat în culori glorioase de faptul că sunt tatăl unei ființe minunate", a spus actorul de curând, adăugând și că, zi de zi, are parte de momente excepționale și de neuitat cu micuța lui.

Bradley Cooper și fiica lui, pozați în New York / Foto: Profimedia

Lea de Seine este fiica de cinci ani a lui Bradley Cooper și a fostei lui iubire, modelul Irina Shayk. Cei doi au avut o relație de patru ani și s-au despărțit în 2019, dar în ultimele luni au fost văzuți deseori împreună, iar speculațiile cu privire la o posibilă împăcare nu au întârziat să apară.

Citește și: Bradley Cooper, de mână cu mama sa pe covorul roșu la Oscaruri 2022. Actorul a radiat de fericire

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.