Bradley Cooper
Divertisment

Bradley Cooper / Foto: Profimedia

Bradley Cooper, un tătic model. Poze de paparazzi alături de adorabila lui fiică de 5 ani, pe străzile din New York

Cât timp Irina Shayk este la diversele Săptămâni ale Modei din jurul lumii, Bradley Cooper și-a luat în serios "jobul" de tată, iar în ultimele zile, fotografii l-au pozat mereu în compania fiicei sale.

Actorul de 48 de ani își face datoria și o duce pe micuța Lea, în vârstă de cinci ani, la grădiniță sau iese cu ea în oraș. Bine îmbrăcați, pentru a înfrunta frigul din metropola americană, Bradley și fiica lui au format un duo ușor de reperat. S-au ținut tot timpul de mână, iar starul de la Hollywood ba i-a cărat ghiozdănelul roz micuței, ba a purtat, în weekend, propriul rucsac în care avea puse lucruri de care ar fi putut avea nevoie el sau Lea.

Bradley Cooper și fiica lui
Bradley Cooper și fiica lui, pozați în New York / Foto: Profimedia

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Irina Shayk și Bradley Cooper. Un apropiat a spus adevărul despre imaginea devenită virală

"De când sunt tată, totul s-a schimbat. Totul este umbrit sau pictat în culori glorioase de faptul că sunt tatăl unei ființe minunate", a spus actorul de curând, adăugând și că, zi de zi, are parte de momente excepționale și de neuitat cu micuța lui.

Bradley Cooper și fiica lui
Bradley Cooper și fiica lui, pozați în New York / Foto: Profimedia

Lea de Seine este fiica de cinci ani a lui Bradley Cooper și a fostei lui iubire, modelul Irina Shayk. Cei doi au avut o relație de patru ani și s-au despărțit în 2019, dar în ultimele luni au fost văzuți deseori împreună, iar speculațiile cu privire la o posibilă împăcare nu au întârziat să apară.

Citește și: Bradley Cooper, de mână cu mama sa pe covorul roșu la Oscaruri 2022. Actorul a radiat de fericire

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri