Catrinel Menghia a dezvăluit sexul bebelușului chiar în noaptea de Revelion: „Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum”

Catrinel Menghia va deveni curând mamă pentru a doua oară, iar recent, celebrul model în vârstă de 38 de ani a dezvăluit care este sexul bebelușului. Într-o fotografie publicată în noaptea de Revelion, modelul și-a arătat burtica de gravidă, fiind însoțită de fiica ei în vârstă de cinci ani. 

Modelul și partenerul ei, producătorul Massimiliano Di Lodovico, au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil în timpul unei petreceri fastuoase de Revelion, desfășurată la Monte Carlo. Cei doi, împreună cu micuța Caroline Léon, au ales să petreacă într-unul dintre cele mai rafinate locuri din lume, în ciuda faptului că frumoasa româncă se află în ultimul trimestru de sarcină. 

Citește și: Catrinel Menghia, însărcinată cu al doilea copil. Imaginea postată pe internet i-a impresionat pe fani: „Ce bucurie!”

Catrinel Menghia a purtat o rochie neagră, midi, mulată, cu un șliț lateral și mâneci lungi. Modelul a ales să-și completeze ținuta cu dresuri negre, bijuterii argintii și balerini eleganți. În descrierea postării de pe contul de Instagram, modelul a scris: „La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATRINEL MARLON (@catrinelmarlon)

Cum l-a cunoscut Catrinel Menghia pe soțul ei 

”Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala, povestea ea într-un interviu pentru Adevărul.

Citește și: Catrinel Menghia, statuară în costum de baie. E toată doar mușchi și forme. Prietenii și fanii au rămas uimiți: "Am căzut de pe scaun"

Astăzi, pe lângă cariera de model, actriță și preocupările de mamă, Catrinel a intrat și în afaceri cu partenerul ei de viață, făcând bani din vânzarea unor aranjamente florale deosebite prin toată Roma.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.