Cannes_Red_Carpet_Stillwater
Divertisment

Catrinel Marlon, la Festivalul de Film de la Cannes / Profimedia Images

Catrinel Menghia, însărcinată cu al doilea copil. Imaginea postată pe internet i-a impresionat pe fani: „Ce bucurie!”

Catrinel Menghia, cunoscută drept Catrinel Marlon, se pregătește să aducă pe lume al doilea copil. Vedeta stabilită în Italia a dezvăluit de curând că este însărcinată, ea fiind protagonista unui pictorial inedit.

Actrița în vârstă de 37 de ani, care trăiește în Italia, a pozat pe coperta revistei Donna Moderna, în cadrul căreia a lăsat să i se vadă burtica proeminentă.

Citește și: Sofia Vergara, corp de zeiță în prag de 51 de ani. Actrița a pozat topless în timp ce se relaxa la piscină

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei Donna pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a scris actrița în dreptul fotografiei pe care postat-o pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Felicitări, mama!”, „Ce frumos, felicitări!”, „Felicitări, iubita mea!”, „Ce bucurie, felicitări întregii familiei!”, „Mă bucur pentru tine, să fiți binecuvântați!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Catrinel Menghia a devenit mama unei fetițe în 2019, la sfârșitul lunii februarie.

Citește și: Catrinel Menghia, cu perucă scurtă, rochie albă fără mâneci și crăpătură lungă pe picior, la Cannes. L-a avut alături pe iubitul ei

"Bine ai venit pe lume, copilul meu. Caroline Leon Di Lodovico", scria actriţa la descrierea unei imagini cu bebeluşul pe care îl alăptează la sân.

Actrița are o relaţie de peste zece ani cu producătorul de film italian Massimiliano di Lodovico (45 de ani). Anterior, ea a fost căsătorită timp de şase ani cu fotbalistul Massimo Brambati, de care a divorţat în 2011.

Cum l-a cunoscut Catrinel Menghia pe soțul ei 

Citește și: Eva Herzigova, ca pe podiumul de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul de 48 de ani are trei copii și o siluetă de puștoaică

”Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala”,povestea ea într-un interviu pentru Adevărul.

Astăzi, pe lângă cariera de model, actriță și preocupările de mamă, Catrinel a intrat și în afaceri cu partenerul ei de viață, făcând bani din vânzarea unor aranjamente florale deosebite prin toată Roma.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri