Cea mai sexy burlăciță! Gisele are un trup ca o sculptură și un abdomen perfect tonifiat, cu mușchi bine definiți

Gisele Bundchen s-a întors în Brazilia natală pentru a participa la Carnavalul de la Rio și pare că s-a simțit extraordinar. La câteva luni de la divorțul de sportivul Tom Brady, supermodelul s-a reunit cu prietenii și s-a distrat pe cinste.

Are 42 de ani, 1.80 m înălțime și un corp fabulos. Gisele a apărut la carnaval îmbrăcată în pantaloni albi cu talie joasă, mulați, și un top foarte scurt, cât o jumătate de tricou, care i-a lăsat la vedere abdomenul perfect sculptat, cu mușchi bine definiți.

Citește și: Cum arată Gisele Bundchen în costum de baie la 42 de ani. Brazilianca, pozată de paparazzi într-un parc acvatic din Miami

Gisele Bundchen la Carnavalul de la Rio / Foto: Profimedia

Blonda a fost preferata fotografilor care i-au imortalizat fiecare mișcare. Și ea a postat câteva instantanee pe Instagram, care au făcut deliciul celor peste 20 de milioane de admiratori. A dansat pe ritmurile nebune, a râs cu gura până la urechi și a făcut noapte albă pe străzile din Rio.

Gisele pare că și-a revenit după divorțul de Tom Brady, cu care a fost căsătorită 13 ani și cu care are doi copii.

Gisele Bundchen la Carnavalul de la Rio / Foto: Profimedia

Cândva cel mai bine plătit model din lume, Gisele demonstrează și astăzi, la 42 de ani, că poate defila liniștită pe podium în continuare, deși în ultimii ani nu a mai făcut-o la fel de des. Brazilianca a ales în 2015 să se concentreze pe viața de familie, însă s-a implicat și în diverse campanii de activism.

Citește și: Divorțul anului. Ce se întâmplă cu imperiul financiar de peste 700 de milioane de dolari al lui Tom Brady și Gisele Bundchen

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.