Gisele Bundchen
Divertisment

Gisele Bundchen / Foto: Profimedia

Cea mai sexy burlăciță! Gisele are un trup ca o sculptură și un abdomen perfect tonifiat, cu mușchi bine definiți

Gisele Bundchen s-a întors în Brazilia natală pentru a participa la Carnavalul de la Rio și pare că s-a simțit extraordinar. La câteva luni de la divorțul de sportivul Tom Brady, supermodelul s-a reunit cu prietenii și s-a distrat pe cinste.

Are 42 de ani, 1.80 m înălțime și un corp fabulos. Gisele a apărut la carnaval îmbrăcată în pantaloni albi cu talie joasă, mulați, și un top foarte scurt, cât o jumătate de tricou, care i-a lăsat la vedere abdomenul perfect sculptat, cu mușchi bine definiți.

Citește și: Cum arată Gisele Bundchen în costum de baie la 42 de ani. Brazilianca, pozată de paparazzi într-un parc acvatic din Miami

Gisele Bundchen Rocks Rio De Janeiro Carnival
Gisele Bundchen la Carnavalul de la Rio / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Blonda a fost preferata fotografilor care i-au imortalizat fiecare mișcare. Și ea a postat câteva instantanee pe Instagram, care au făcut deliciul celor peste 20 de milioane de admiratori. A dansat pe ritmurile nebune, a râs cu gura până la urechi și a făcut noapte albă pe străzile din Rio.

Gisele pare că și-a revenit după divorțul de Tom Brady, cu care a fost căsătorită 13 ani și cu care are doi copii.

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen la Carnavalul de la Rio / Foto: Profimedia

Cândva cel mai bine plătit model din lume, Gisele demonstrează și astăzi, la 42 de ani, că poate defila liniștită pe podium în continuare, deși în ultimii ani nu a mai făcut-o la fel de des. Brazilianca a ales în 2015 să se concentreze pe viața de familie, însă s-a implicat și în diverse campanii de activism.

Citește și: Divorțul anului. Ce se întâmplă cu imperiul financiar de peste 700 de milioane de dolari al lui Tom Brady și Gisele Bundchen

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?