Christie Brinkley se mândrește cu picioarele ei de supermodel și la 70 de ani. A pozat în costum de baie și i-a uimit pe internauți

Christie Brinkley, unul dintre cele mai emblematice supermodele ale lumii, a ajuns la 70 de ani, dar continuă să fie într-o formă fizică impecabilă și incredibilă. 

În timpul unei vacanțe în Turks & Caicos, Christie Brinkley și-a arătat silueta de invidiat și picioarele tonifiate, parcă interminabile, cu mușchi bine definiți. Într-un costum de baie alb, întreg, fără bretele, fostul model apare cu un zâmbet larg pe față, la malul apei, cu picioarele perfecte în prim-plan și cu o pălărie în mână. Oricine dă cu ochii peste acest instantaneu nu i-ar da lui Christie vârsta din buletin.

Christie Brinkley, în prag de 70 de ani / Foto: Instagram

Citește și: Heidi Klum, topless pe plajă alături de Tom Kaulitz. Supermodelul și soțul ei au atras toate privirile 

Americanca și-a petrecut o vacanță de vis în paradisul exotic unde deține o vilă cu trei dormitoare. 

Christie Brinkley, o carieră de cinci decenii și patru mariaje

Christie Brinkley a fost descoperită de un fotograf în 1973 și a devenit faimoasă  pe plan internațional la sfârșitul anilor '70, cu trei apariții consecutive pe coperta ediției de costume de baie a Sports Illustrated. De-a lungul anilor, a pozat pentru peste 500 de coperte de reviste. A fost numită de mai multe ori una dintre cele mai atractive femei din toate timpurile. A fost căsătorită de patru ori, cel mai mediatizat mariaj al său fiind cu muzicianul Billy Joel. Are trei copii.

Christie Brinkley și Chevy Chase, în "National Lampoon's Vacation", 1983 / Foto: Profimedia

A jucat și în câteva filme, primul ei rol fiind în "National Lampoon's Vacation", în 1983, alături de Chevy Chase. A intrat și în lumea afacerilor, având branduri de produse de înfrumusețare, extensii de păr, băuturi alcoolice și ochelari.

În 1994, Christie Brinkley a supraviețuit unui accident de elicopter produs în Colorado. În urma lui a suferit ani întregi de dureri de șold, ce au culminat cu o operație de înlocuire în 2021.

Citește și: Timpul stă în loc pentru ea. Christie Brinkley, fabuloasă în colanți și bustieră. Care sunt secretele siluetei ei

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.