Christie Brinkley
Divertisment

Christie Brinkley a dezvăluit care sunt secretele siluetei ei/ Getty Images

Timpul stă în loc pentru ea. Christie Brinkley, fabuloasă în colanți și bustieră la 68 de ani. Care sunt secretele siluetei ei

Christie Brinkley, supermodelul în vârstă de 68 de ani, continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dar nu-i e deloc ușor, după cum a mărturisit chiar ea.

În vârstă de 68 de ani, supermodelul s-a fotografiat la umbra unui palmier, îmbrăcată în colanți scurți și într-un top ce-i lasă la vedere abdomenul. Deși se menține într-o formă fizică de invidiat, ea recunoaște că nu-i e deloc ușor și, mai mult de atât, ea a împărtășit câteva secrete de frumusețe.

”Atunci când ai 68 de ani și mănânci prea mult nu e deloc simplu să slăbești, motiv pentru care îți propun să descoperi un truc pe care l-am încercat și care funcționează, te va ajuta să te simți bine.”, a scris modelul.

Citește și: Christie Brinkley, cu adevărat spectaculoasă la 68 de ani. Fanii au reacționat când au văzut-o în costum de baie: "Tu nu îmbătrânești?"

”Evită zahărul și fă mișcare”, a mai scris ea în dreptul fotografiilor în cadrul cărora și-a etalat trupul perfect.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, în cadrul altor videoclipuri postate pe rețelele sociale, modelul le-a dezvăluit fanilor că multe dintre mesele ei conțin fructe, acestea ajutând-o să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Christie Brinkley face sport de ani de zile

Modelul, care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit de trei ori consecutiv, a dezvăluit care este secretul frumuseții ei.

”Aparțin unei generații care a mâncat bine, a făcut gimnastică, așa că mă simt bine. Fântâna tinereții înseamnă să fii curios tot timpul, să accepți provocările și să înveți și să te dezvolți constant. Lucrurile acestea te mențin într-o stare grozavă”, a mărturisit Brinkley.

Citește și: Alessandra Ambrosio, dans energic în costum de baie. Modelul a făcut un adevărat show pe iaht, înconjurată de prietene

De asemenea, într-un alt interviu, Christie Brinkley dezvăluia că îşi menţine corpul tonifiat practicând yoga, pilates, alergare și mers pe jos, ciclism, surfing, schi, înot şi antrenamente zilnice.

”Principiul meu este varierea tipului de antrenament zilnic. În plus, fac în fiecare zi 100 de flotări. Este foarte ușor, 30 de flotări înainte de a intra în duș, apoi 20 înainte de a-mi usca părul. După asta, revin şi le fac pe celelalte’’, mărturisea ea în cadrul unui interviu. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?