Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Heidi Klum, topless pe plajă alături de Tom Kaulitz. Supermodelul și soțul ei au atras toate privirile 

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au bucurat din plin de vacanța la plajă în St Bart, cei doi dorindu-și să-și petreacă începutul anului într-un loc relaxant. Deși s-au camuflat cu pălării și ochelari de soare, supermodelul și cântărețul nu au trecut neobservați, fiind surprins de paparazzi în cele mai inedite ipostaze. 

Klum, în vârstă de 50 de ani, nu a ratat momentul să-și etaleze trupul de zeiță, altfel că a optat doar pentru o pereche de bikini minusculi cu imprimeu de leopard, în timp ce și-a lăsat bustul complet dezgolit. În același timp, Tom, în vârstă de 34 de ani, a purtat un șort de baie de un albastru deschis cu buline și și-a lăsat abdomenul plin de mușchi la vedere. 

Citește și: Heidi Klum și Tom Kaulitz au arătat încă o dată cât de mult se iubesc, în ciuda diferenței de vârstă. Imaginile i-au cucerit pe fani

Supermodelul a atras toate privirile pe plajă, oamenii fiind fascinați de formele sale de invidiat. Cu toate acestea, ea a avut ochi doar pentru soțul ei, cei doi fiind foarte tandri pe tot parcursul șederii la plajă. S-au relaxat pe nisipul fierbinte și s-au fotografiat în mare, în timp ce se sărutau pasional. 

Heidi Klum/ Profimedia
Heidi Klum/ Profimedia

Heidi l-a întâlnit pentru prima dată pe Tom în februarie 2018, când amândoi au participat la o petrecere. „A fost atât de rău că nici nu mă puteam uita la el. Știi când ești atras atât de rău de cineva și nu știi ce să mai faci. A trebuit să mă așez lângă el, pentru că dacă mă puneam în fața lui aș fi fost forțată să-l privesc în ochi”, a povestit modelul în emisiunea Ellen DeGeneres. 

Citește și: Heidi Klum și Tom Kaulitz, fotografiați în ipostaze tandre la Coachella. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Ea a vorbit și despre diferența de vârstă de 16 ani dintre ei, susținând că nu este nimic semnificativ în ceea ce o privește. „Iubitul meu este cu mulți ani mai tânăr decât mine și mulți oameni mă întreabă despre cum ne influențează asta. Dar fix atunci este singurul moment când vârsta ne pune într-o situație ciudată, în rest nu avem probleme”, a mai spus vedeta pentru InStyle.  

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri