Christie Brinkley
Divertisment

Christie Brinkley, noiembrie 2023 / Foto: Profimedia

Christie Brinkley se mândrește cu picioarele ei de supermodel și la 70 de ani. A pozat în costum de baie și i-a uimit pe internauți

Christie Brinkley, unul dintre cele mai emblematice supermodele ale lumii, a ajuns la 70 de ani, dar continuă să fie într-o formă fizică impecabilă și incredibilă. 

În timpul unei vacanțe în Turks & Caicos, Christie Brinkley și-a arătat silueta de invidiat și picioarele tonifiate, parcă interminabile, cu mușchi bine definiți. Într-un costum de baie alb, întreg, fără bretele, fostul model apare cu un zâmbet larg pe față, la malul apei, cu picioarele perfecte în prim-plan și cu o pălărie în mână. Oricine dă cu ochii peste acest instantaneu nu i-ar da lui Christie vârsta din buletin.

christie brinkley
Christie Brinkley, în prag de 70 de ani / Foto: Instagram

Citește și: Heidi Klum, topless pe plajă alături de Tom Kaulitz. Supermodelul și soțul ei au atras toate privirile 

Americanca și-a petrecut o vacanță de vis în paradisul exotic unde deține o vilă cu trei dormitoare. 

Christie Brinkley, o carieră de cinci decenii și patru mariaje

Christie Brinkley a fost descoperită de un fotograf în 1973 și a devenit faimoasă  pe plan internațional la sfârșitul anilor '70, cu trei apariții consecutive pe coperta ediției de costume de baie a Sports Illustrated. De-a lungul anilor, a pozat pentru peste 500 de coperte de reviste. A fost numită de mai multe ori una dintre cele mai atractive femei din toate timpurile. A fost căsătorită de patru ori, cel mai mediatizat mariaj al său fiind cu muzicianul Billy Joel. Are trei copii.

Christie Brinkley și chevy chase
Christie Brinkley și Chevy Chase, în "National Lampoon's Vacation", 1983 / Foto: Profimedia

A jucat și în câteva filme, primul ei rol fiind în "National Lampoon's Vacation", în 1983, alături de Chevy Chase. A intrat și în lumea afacerilor, având branduri de produse de înfrumusețare, extensii de păr, băuturi alcoolice și ochelari.

În 1994, Christie Brinkley a supraviețuit unui accident de elicopter produs în Colorado. În urma lui a suferit ani întregi de dureri de șold, ce au culminat cu o operație de înlocuire în 2021.

Citește și: Timpul stă în loc pentru ea. Christie Brinkley, fabuloasă în colanți și bustieră. Care sunt secretele siluetei ei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?