Demi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

Demi Rose reușește să-și surprindă fanii cu fiecare apariție în mediul online. Modelul britanic știe cum să-și scoată în evidență atuurile, astfel că ședințele foto sunt mereu pline de senzualitate. 

Recent, vedeta a publicat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, în care apare într-un costum de baie format din perle colorate. Piesa vestimentară i-a scos în evidență bustul generos, dar și abdomenul plat, iar fanii nu s-au putut abține să nu o complimenteze cu cele mai frumoase cuvinte. 

Citește și: Modelul cu cele mai voluptoase forme, apariție plină de senzualitate pe Instagram. Demi Rose și-a etalat fără rețineri decolteul

Pe lângă ținuta îndrăzneață, Demi a atras atenția și cu peisajul din fundal, având marea din Ibiza, Spania, în spatele ei. Modelul este cunoscut pentru faptul că profită de fiecare locație în care ajunge pentru a-și face fotografii, iar în cele mai multe dintre ele aceasta poartă costume de baie sau lenjerii intime sexy. 

„Mereu îmi faci ziua mai bună când te văd”/ „Regina mării”/ „Superbă”/ „Atât de sexy și de atrăgătoare”/ „Ne amețești”/ „Mă uimește de fiecare dată când te văd”/ „Ai un corp de vis”, sunt doar câteva din comentariile pe care Demi Rose le-a primit la postarea sa de pe Instagram. 

Cum a devenit Demi Rose cunoscută

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, regina decolteurilor abisale. Cum s-a afișat modelul britanic pe rețelele de socializare

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.