Demi Rose/ Instagram
Divertisment

Demi Rose/ Instagram

Demi Rose s-a fotografiat acoperită doar cu o eșarfă. Imaginile postate pe rețelele sociale au strâns zeci de mii de aprecieri

Demi Rose, celebrul model din Marea Britanie, a bifat încă o apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 27 de ani și-a acoperit silueta care a consacrat-o doar cu o eșarfă și a pozat în cele mai senzuale poziții. 

Postările lui Demi nu trec niciodată neobservate. Modelul știe cum să atragă atenția, folosindu-se de toate atuurile pentru a stârni reacții în mediul online. Deși există și persoane care critică aparițiile sale, numindu-le „vulgare”, tânăra nu le bagă în seamă, având deja o comunitate uriașă de fani care o susțin și așteaptă cu sufletul la gură ca aceasta să posteze imagini din viața sa.

Citește și: Cum arată Demi Rose în realitate, când e pozată de paparazzi. A ieșit în salopetă scurtă și mulată la doar câteva grade Celsius

Demi Rose s-a remarcat prin formele voluptoase, invidiate de multe femei, astfel că nu ratează nicio ocazie pentru a și le expune. Recent, aceasta a realizat o ședință foto impresionantă, în care s-a fotografiat acoperită doar cu o eșarfă, pe care și-a legat-o în zona bustului și a coapselor, lăsându-și la vedere doar abdomenul plat. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Frumusețe rafinată”/ „Ești pur și simplu artă”/ „Doamne, cât ești de sexy și de frumoasă”/ „Îmi plac fotografiile tale”/ „Ești în topul celor mai frumoase femei din lume”/ „Nu te compari cu nimeni”, sunt doar câteva din comentariile pe care modelul le-a primit la ultima sa postare. 

Cum a devenit Demi Rose cunoscută

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, regina decolteurilor abisale. Cum s-a afișat modelul britanic pe rețelele de socializare

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: model , instagram , silueta , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri