demi rose
Divertisment

Demi Rose a strâns aproape 20 de milioane de fani pe Instagram. / Foto: Instagram

Modelul cu cele mai voluptoase forme, apariție plină de senzualitate pe Instagram. Demi Rose și-a etalat fără rețineri decolteul

Demi Rose nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele voluptoase în fotografii pline de senzualitate pe rețelele de socializare. În urmă cu doar câteva ore, celebrul model a făcut furori pe Instagram, după ce a postat mai multe imagini în care și-a expus decolteul generos. 

În cea mai recentă postare, Demi a apărut purtând un sutien de baie, de un mov deschis, care i-a pus în evidență bustul, și și-a completat outfit-ul cu o fustă albastră, concepută dintr-un material moale, care s-a mulat perfect pe formele care i-au adus celebritatea. 

Citește și: Demi Rose s-a fotografiat acoperită doar cu o eșarfă. Imaginile postate pe rețelele sociale au strâns zeci de mii de aprecieri

„Mă simt ca o sirenă”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ca de fiecare dată, urmăritorii nu s-au abținut de la reacții, postarea strângând într-un timp foarte scurt peste 130 de mii de aprecieri, iar comentariile au curs lanț: „Cât mai ai de gând să ne amăgești cu pozele astea?”/ „Doamne, ești din ce în ce mai frumoasă, pe zi ce trece”/ „Aș vrea să fiu lângă tine non-stop”/ „Cea mai mare dorință a mea este să te cunosc”/ „Superbă”/ „Divină”. 

Cum a devenit Demi Rose cunoscută

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, regina decolteurilor abisale. Cum s-a afișat modelul britanic pe rețelele de socializare

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: tinuta , model , instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri