Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

Înaintea partidei de la Euro 2020, dintre Germania și Franța (0-1), supermodelul Heidi Klum și-a încurajat echipa națională într-un mod inedit. Nemțoaica a pozat în slip și un tricou al reprezentativei sale tăiat pe jumătate.

"Succes astăzi, Germania", a scris ea pe Instagram, în dreptul imaginii sexy, în care apare purtând un tricou al naționalei. Mai bine zis, o jumătate de tricou, căci frumoasa blondă de 48 de ani a tăiat partea de jos și și-a lăsat abdomenul perfect tonifiat și o parte din sâni la vedere. Fără machiaj, cu părul răvășit și într-o dispoziție de zile mari, Heidi a părut gata să transmită toată energia ei pozitivă fotbaliștilor. Din păcate, însă, jucătorii Germaniei au pierdut meciul jucat împotriva Franței.

Citește și: Heidi Klum, cea mai curajoasă apariție pe covorul roșu. A îmbrăcat o ținută din plasă și și-a lăsat picioarele interminabile la vedere

Fostul "îngeraș" Victoria's Secret a urmărit partida preferaților ei alături de soțul său tinerel, muzicianul Tom Kaulitz.

Heidi Klum și Tom Kaulitz, soțul ei, cu ochii la meciul Germania-Franța. /Foto: captură InstaStory

Heidi Klum este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz, mai tânăr cu 17 ani decât ea

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit în 2019. / Foto: Getty Images

De doi ani, Heidi Klum este căsătorită cu artistul Tom Kaulitz, cu care a început o relație în 2018 și care este mai tânăr decât ea cu 17 ani. Despre această diferență și despre controversele născute pe seama subiectului, supermodelul a spus că nu își face griji și că își trăiește viața netulburată de "gura lumii".

Citește și: Heidi Klum, dezvăluire surpriză la 17 ani de când a defilat pentru Victoria’s Secret. Ce secret ascundea atunci când a urcat pe podium

Heidi Klum este la al treilea mariaj

Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. Supermodelul are o fetiță din relația cu Flavio Briatore și trei copii din căsnicia cu Seal.

Foto: Profimedia, Instagram, Getty Images

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.