Heidi Klum
Divertisment

Heidi Klum este superbă și la aproape 48 de ani. / Foto: Profimedia

Heidi Klum, cea mai curajoasă apariție pe covorul roșu. A îmbrăcat o ținută din plasă și și-a lăsat picioarele interminabile la vedere

Heidi Klum, unul dintre cele mai apreciate supermodele ale lumii, arată perfect și la aproape 48 de ani. Aceasta a făcut furori pe covorul roșu de la MTV Movie&TV Awards, unde a apărut într-o formă de zile mari.

MTV Movie & TV Awards: UNSCRIPTED, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 17 May 2021
Heidi Klum MTV Movie Awards. Profimedia

Citește și: Heidi Klum, dezvăluire surpriză la 17 ani de când a defilat pentru Victoria’s Secret. Ce secret ascundea atunci când a urcat pe podium

Îmbrăcată într-o ținută în totalitate neagră, prezentatoarea emisiunii "Project Runway" a lăsat la vedere multă piele. Costumul inedit din plasă, format dintr-un sacou și o fustă cu crăpătură adâncă pe picior, a fost asortat cu un body strălucitor, cizme lăcuite, peste genuchi, iar părul lung și blond a fost îndreptat și lăsat frumos să-i încadreze fața.

Heidi Klum

Heidi Klum este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz, mai tânăr cu 17 ani decât ea

Heidi Klum și Tom Kaulitz

De doi ani, Heidi Klum este căsătorită cu artistul Tom Kaulitz, cu care a început o relație în 2018 și care este mai tânăr decât ea cu 17 ani. Despre această diferență și despre controversele născute pe seama subiectului, supermodelul a spus că nu își face griji și că își trăiește viața netulburată de "gura lumii".

Heidi Klum este la al treilea mariaj

Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. Supermodelul are o fetiță din relația cu Flavio Briatore și trei copii din căsnicia cu Seal.

Foto: Getty Images, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri