Heidi Klum a dezvăluit un secret după 17 ani
Divertisment

Heidi Klum a dezvăluit că era însărcinată atunci când a defilat pentru Victoria`s Secret

Heidi Klum, dezvăluire surpriză la 17 ani de când a defilat pentru Victoria’s Secret. Ce secret ascundea atunci când a urcat pe podium

Heidi Klum s-a aflat ani la rând în topul celor mai bine plătite supermodele din lume, iar apariția ei din cadrul show-ului Victoria’s Secret a fost cu adevărat spectaculoasă. Totuși, în momentul în care a defilat pe podium, modelul ascundea un secret pe care l-a dezvăluit acum.

Citește și: Fiica lui Heidi Klum, prima copertă solo de revistă la numai 16 ani. Leni moștenește frumusețea mamei sale

Heidi Klum, în vârstă de 47 de ani, și-a sărbătorit fiica, care a împlinit 17 ani, iar în cadrul mesajului făcut public pe rețelele sociale, ea a dezvăluit că în momentul în care a defilat pentru Victoria’s Secret, în 2003, era însărcinată în patru luni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”La mulți ani, Leni. Nu eram singură pe catwalk aici.”, a scris Heidi în dreptul unui videoclip în care apare pe podium.

”Te iubesc dinainte să te naști și te voi iubi întotdeauna, chiar și după ce voi închide ochii pentru totdeauna.”, a mai continuat ea.

Citește și: Leni o întrece în frumusețe pe mama ei. La 16 ani, fiica lui Heidi Klum cucerește lumea modei: Un nume pe care-l veți auzi tot mai des

Leni îi calcă pe urme mamei sale, fiind pasionată de modă 

Heidi Klum a devenit mamă pe 4 mai 2004. Leni este fiica biologică a omului de afaceri Flavio Briatore, dar a fost adoptată de al doilea soț al lui Heidi, Seal. Klum s-a recăsătorit acum doi ani cu muzicianul de la Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Anul trecut, supermodelul a dezvăluit că fiica ei îi împărtășește pasiunea pentru modă și a pozat pentru Glamour Germania, chiar în onoarea ediției de 20 de ani, exact la două decenii după ce Heidi a devenit prima stea de copertă a revistei în 2001.

De asemenea, Leni s-a făcut remarcată și atunci când a apărut pe coperta numărului Vogue Germany din ianuarie / februarie 2021 alături de mama sa. În fotografia de copertă, duo-ul mamă-fiică poartă costume asortate, fară pantofi.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri