Irina Shayk, seducătoare într-o rochie albă din matase. Modelul internațional s-a declarat „foarte fericită” cu Bradley Cooper

Irina Shayk și-a arătat din nou silueta de invidiat pe rețelele de socializare, purtând o rochie albă din mătase. Modelul internațional s-a împăcat recent cu fostul ei soț, actorul Bradley Cooper, și s-a declarat „foarte fericită” alături de tatăl copilului ei. 

Ținuta în care a fost fotografiată Irina Shayk i-a scos din nou în evidență formele voluptoase, optând pentru o rochie albă, din mătase, pe care a asortat-o cu o pereche de dresuri din dantelă albe. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu toc în aceeași nuanță și și-a prins părul într-un coc lejer la spate. Noile imagini postate de modelul internațional pe contul său de Instagram au făcut furori, postarea strângând peste 100.000 de aprecieri și mii de comentarii. 

Citește și: S-a împăcat cu Bradley Cooper, iar acum a făcut furori printre fani. Irina Shayk, răvășitoare în prezentarea de modă a Rihannei

„Ce noapte magică”, a scris Irina Shayk la descrierea fotografiilor postate pe contul său de pe rețeaua de socializare. 

Postarea vedetei vine după ultimele declarații apărute în mediul online, care dezvălui că ea și fostul ei soț, Bradley Cooper, s-au împăcat și sunt „mai fericiți ca niciodată”. 

„Nu au încetat niciodată să se iubească unul pe celălalt. Își iubesc fiica și vor să fie o familie. Le place să petreacă timpul împreună și sunt foarte fericiți”, a declarat un apropiat al celor doi pentru Entertainment News

Irina Shayk și Bradley Cooper și-ar dori să mai aibă un copil împreună

Irina Shayk și fostul ei iubit Bradley Cooper și-ar dori să mai aibă un copil împreună. Cei doi sunt deja părinții unei fetițe de cinci ani, Lea. Cei doi și-au început povestea de iubire în 2015. Actorul a fost căsătorit anterior cu Jennifer Esposito și a mai avut relații cu Zoe Saldaña și Suki Waterhouse. Irina la rândul ei a format un cuplu timp de mai mulți ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Citește și: Irina Shayk duce dorul nopților fierbinți de vară. Celebrul model s-a pozat într-un costum de baie senzual și o rochie din plasă

Starul din „Marea Mahmureală” și supermodelul rus au încetat să mai fie împreună în 2019, dar au legat o frumoasă prietenie de dragul fiicei lor. O sursă apropiată celor două vedete a declarat recent pentru Page Six că cei doi „se gândesc să mai dea o șansă poveștii lor de iubire”.

Irina a fost văzută îmbrățișându-l pe Bradley, la începutul acestei luni, în timpul unei plimbări cu fiica lor.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.