Kate Middleton dezvăluie motivul pentru care Regina Elisabeta a iubit atât de mult Crăciunul: „Ea a ținut foarte mult la tradiții”

Concertul de colinde de Crăciun organizat de Kate Middleton la Westminster Abbey a inclus o serie de omagii aduse regretatei Regine Elisabeta, iar prințesa de Wales și-a amintit cu drag de momentele petrecute cu suverana de sărbători. Soția prințului William a dezvăluit de ce iubea fostul monarh Crăciunul atât de mult. 

Într-un videoclip postat pe pagina de Instagram oficială a familiei regale, Kate Middleton a vorbit despre concertul de colinde de Crăciun, mărturisind că aceasta a fost o perioadă specială pentru regretata Regină și familia ei. 

„Majestatea Sa a ținut foarte mult la tradițiile de Crăciun, considerându-le un prilej pentru a reuni întreaga familie, dar și oamenii în general. De-a lungul timpului, ea ne-a amintit importanța credinței, prieteniei și familiei, de a arăta empatie și compasiune”, a declarat Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani. 

Citește și: Kate Middleton a primit un nou titlu regal, oferit de Regele Charles. Acesta i-a aparținut anterior prințului William

Este al doilea an în care prințesa de Wales a găzduit evenimentul de la Westminster Abbey, mulțumindu-le oamenilor pentru serviciul lor în ultimele 12 luni. În cadrul videoclipului, Kate a purtat o ținută strălucitoare, în timp ce a stat în fața bradului de Crăciun. „Evenimentul de anul acesta mi-a reamintit de ce îmi place atât de mult Crăciunul. Îmi place să văd oameni adunându-se, sărbătorind și trăind momente speciale.”, spune soția prințului William. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

„Crăciunul se va simți foarte diferit anul acesta, dar am rămas cu amintirile și tradițiile care ne-au fost împărtășite. Perioada aceasta, faceți-vă timp și sărbătoriți alături de familie, prieteni și bucurați-vă de toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special”, a continuat aceasta. 

Citește și: Kate Middleton și prințul William, imagine nemaivăzută în timp ce Harry și Meghan se pregătesc de lansarea unui documentar exploziv

Evenimentul organizat de Kate a inclus o serie de omagii aduse regretatului monarh, care a făcut istorie. Pomii festivi au fost împodobiți cu ornamente cu Ursulețul Paddington, iar prințul William a citit discursul de Crăciun al bunicii sale din 2012. Prințesa de Wales a plantat, de asemenea, un cireș sălbatic în Dean's Yard din Westminster Abbey, în memoria Reginei, înainte de concert.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.