Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Kate Middleton dezvăluie motivul pentru care Regina Elisabeta a iubit atât de mult Crăciunul: „Ea a ținut foarte mult la tradiții”

Concertul de colinde de Crăciun organizat de Kate Middleton la Westminster Abbey a inclus o serie de omagii aduse regretatei Regine Elisabeta, iar prințesa de Wales și-a amintit cu drag de momentele petrecute cu suverana de sărbători. Soția prințului William a dezvăluit de ce iubea fostul monarh Crăciunul atât de mult. 

Într-un videoclip postat pe pagina de Instagram oficială a familiei regale, Kate Middleton a vorbit despre concertul de colinde de Crăciun, mărturisind că aceasta a fost o perioadă specială pentru regretata Regină și familia ei. 

„Majestatea Sa a ținut foarte mult la tradițiile de Crăciun, considerându-le un prilej pentru a reuni întreaga familie, dar și oamenii în general. De-a lungul timpului, ea ne-a amintit importanța credinței, prieteniei și familiei, de a arăta empatie și compasiune”, a declarat Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani. 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Kate Middleton a primit un nou titlu regal, oferit de Regele Charles. Acesta i-a aparținut anterior prințului William

Este al doilea an în care prințesa de Wales a găzduit evenimentul de la Westminster Abbey, mulțumindu-le oamenilor pentru serviciul lor în ultimele 12 luni. În cadrul videoclipului, Kate a purtat o ținută strălucitoare, în timp ce a stat în fața bradului de Crăciun. „Evenimentul de anul acesta mi-a reamintit de ce îmi place atât de mult Crăciunul. Îmi place să văd oameni adunându-se, sărbătorind și trăind momente speciale.”, spune soția prințului William. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Crăciunul se va simți foarte diferit anul acesta, dar am rămas cu amintirile și tradițiile care ne-au fost împărtășite. Perioada aceasta, faceți-vă timp și sărbătoriți alături de familie, prieteni și bucurați-vă de toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special”, a continuat aceasta. 

Citește și: Kate Middleton și prințul William, imagine nemaivăzută în timp ce Harry și Meghan se pregătesc de lansarea unui documentar exploziv

Evenimentul organizat de Kate a inclus o serie de omagii aduse regretatului monarh, care a făcut istorie. Pomii festivi au fost împodobiți cu ornamente cu Ursulețul Paddington, iar prințul William a citit discursul de Crăciun al bunicii sale din 2012. Prințesa de Wales a plantat, de asemenea, un cireș sălbatic în Dean's Yard din Westminster Abbey, în memoria Reginei, înainte de concert.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri