Kate Middleton, Crăciun 2019/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton, Crăciun 2019/ Profimedia

Ținuta pe care Kate Middleton a regretat că a purtat-o. Prințesa a recunoscut că a fost foarte incomodă

Chiar dacă toate aparițiile sale sunt impecabile, se pare că prințesa Kate Middleton a avut și ținute pe care a regretat că le-a purtat. Una dintre acestea a fost cea aleasă pentru masa festivă de Crăciun, din anul 2019. Prințesa de Wales a recunoscut că hainele cu care a fost îmbrăcată au fost foarte incomode. 

Pentru prima dată în ultimii trei ani, familia regală se va întâlnit pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Sandringham, fără restricții. Acesta va fi și primul Crăciun pe care membrii regali îl vor sărbători fără Regina Elisabeta, fiind un moment de tristețe și melancolie. 

Citește și: Rochia închiriată în care a făcut furori! Cât a plătit Kate Middleton pentru ținuta verde aprins cu care a impresionat în SUA

La aceste eveniment, membrii familiei regale se adună la o cină fastuoasă și poartă ținute impresionante, care să iasă în evidență. Deși hainele lor sunt perfecte și mereu de invidiat, se pare că au existat și momente când hainele nu au fost pe placul regalilor. Kate Middleton a recunoscut că ținuta sa de la evenimentul din 2019 nu a fost chiar cea mai inspirată, aceasta fiind una foarte incomodă și nepotrivită pentru moment. 

Kate Middleton, Crăciun 2019/ Profimedia
Kate Middleton, Crăciun 2019/ Profimedia

Kate a purtat în urmă cu trei ani o rochie verde, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc și o pălărie în aceeași nuanță. Peste rochie, aceasta și-a pus un pardesiu îmblănit, care i-a acoperit complet gâtul. În timp ce fanii, care au venit să-i vadă pe membrii regali la eveniment, i-au admirat look-ul prințesei, aceasta a mărturisit că a regretat total alegerea făcută. 

Citește și: Kate Middleton, apariție încântătoare într-o rochie albă. Cum a ținut să le simtă aproape pe prințesa Diana și pe Elisabeta a II-a

În timpul unei discuții cu o fană, pe nume Rachel Anvil, în vârstă de 19 ani, Kate Middleton a recunoscut că ținuta sa a fost o alegere greșită pentru vremea neobișnuit de caldă. „Kate a vorbit cu fiica mea despre haine și a spus că i-a fost foarte cald în ținuta aleasă. Chiar a spus că nu ar fi trebuit să o poarte în acea zi”, a declarat mama lui Rachel pentru Metro. 

Evenimentul de Crăciun, organizat de familia regală, include o vizită de dimineață la Biserica Sf. Maria Magdalena, o întâlnire cu fanii care vin să-i vadă și un prânz în familie cu multe bucate tradiționale. După prânz are loc transmisiunea televizată, în care Regele le urează cetățenilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor. Acesta are loc de obicei în jurul ore 15:00, pe data de 25 decembrie. Anul acesta va fi primul an când Regele Charles va transmite mesajul de Crăciun, după ce a moștenit tronul mamei sale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri