Kate Middleton și Camilla/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton și Camilla/ Profimedia

Kate Middleton a primit un nou titlu regal, oferit de Regele Charles. Acesta i-a aparținut anterior prințului William

Kate Middleton a primit un nou titlul regal. Acesta i-a fost oferit de către socrul său, Regele Charles, și i-a aparținut anterior prințului moștenitor, William. 

Monarhul și-a numit nora Colonel de Onoare al Gărzilor Irlandeze. Noul rol regal i se potrivește perfect lui Kate Middleton, care a onorat regimentul de gardă în majoritatea sărbătorilor de Ziua Sf. Patrick, de când s-a căsătorit cu prințul William în 2011. 

Kate va prelua acest titlu chiar de la soțul ei, prințul William. Acesta a primit rolul de Colonel de Onoare al Gărzilor Irlandeze în 2011, de la bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, cu doar două luni înainte de nunta regală dintre el și Kate, unde a îmbrăcat uniforma roșie de ofițer al Gardienilor Irlandezi pentru ceremonia de la Westminster Abbey.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Kate Middleton, apărată de unchiul ei, după ce a fost catalogată ca fiind rece: "Meghan e geloasă pe ea"

Prințul William nu a rămas totuși fără un titlu de onoare, căci Regele Charles și-a anunțat fiul drept Colonel al Gărzilor Galilor. Suveranul l-a numit pe fiul său astfel, la doar o zi după moartea Reginei Elisabeta, care a avut loc pe 8 septembrie. Nici soția sa, Camilla, nu a fost uitată, astfel că Charles a numit-o pe Regina Consoartă drept Colonel al Gărzilor Grenadier, un titlu care i-a fost oferit anterior prințului Andrew de către mama sa. 

Noile titluri clarifică discuțiile apărute după ce prințul Andrew a fost deposedat de titlul său, în urma scandalului în jurul relației cu Jeffrey Epstein. Palatul a anunțat, de asemenea, că prima sărbătoare publică a zilei de naștere a Regelui Charles, cunoscută sub numele de Trooping the Colour, va avea loc pe 17 iunie 2023, la doar șase săptămâni după ce va avea loc încoronarea sa, pe 6 mai.

Ziua de naștere a Regelui Charles este în noiembrie, dar, la fel ca regretata sa mamă, Regina Elisabeta, el va sărbători în iunie pentru că vremea este mai frumoasă. Se crede că tradiția a început în timpul domniei regelui George al II-lea în 1748. George al II-lea s-a născut în octombrie, dar, anual, Trooping of the Color a devenit o sărbătoare a monarhului, precum și a forțelor armate.

Citește și: Familia regală în blugi. Kate Middleton, prințul William și copiii lor, îmbrăcați mai relaxat ca oricând în felicitarea de Crăciun

Trooping the Color a devenit o dată remarcabilă în calendarul regal în timpul domniei reginei Elisabeta. De-a lungul celor 70 de ani, televiziunea, și mai târziu, fotografiile color, au prezentat spectacolul în fața a milioane de oameni din întreaga lume.

Parada va include peste 1.400 de soldați, 200 de cai și 400 de muzicieni. În timp ce unii membri ai familiei regale vor participa călare, alții vor face o plimbare cu trăsura de la Palatul Buckingham la Horse Guards, apoi regele Charles va primi salutul la paradă.

Membrii familiei regale se vor aduna apoi pe balconul Palatului Buckingham pentru a urmări o un spectacol cu avioanele Royal Air Force. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri