Kendall Jenner, cea mai îndrăzneață apariție de până acum. Modelul a purtat un top transparent, care nu lasă loc imaginației

Kendall Jenner, modelul familiei Kardashian, transformă fiecare apariție publică într-una demnă de covorul roșu, iar cele mai recente imagini cu aceasta, surprinse în Las Vegas, dovedesc asta.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a făcut furori la deschiderea unui nou club în Las Vegas, numit Delilah, când a apărut îmbrăcată într-un top transparent, care a lăsat aproape totul la vedere, spre încântarea paparazzilor. Posesoare a unui corp de invidiat, Kendall a defilat ca pe covorul roșu, iar ținuta mulată, formată dintr-un top tip rochie și colanți evazați, i-a evidentiatat atât brațele și picioarele tonifiate, cât și talia de viespe.

Kendall Jenner, Foto: Profimedia

Citește și: Bella Hadid, apariție nonconformistă la Cannes. Supermodelul a purtat o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

Aceeași ținută a fost purtată în trecut și de sora să mai mică, Kylie Jenner, în vârstă de 23 de ani, singura diferență fiind că aceasta a ales să poarte și un sutien nude pe dedesubt, pentru a nu dezvălui prea mult din decolteu.

Kylie Jenner, Foto: Profimedia

Citește și: Catherine Zeta-Jones, în costum de baie, în timpul unui antrenament. Imaginile sunt virale: ”Ești uimitoare!”

Ținuta lui Kendall a fost accesorizată de o pereche de sandale albe și o geantă mini în aceeași nuanță,  părul a fost lăsat desprins, îar machiajul a fost unul în nuanțe de nude.

Kendall Jenner, Foto: Profimedia

La marele evenimente au luat parte și alte celebrități precum Haily Și Justin Bieber, care a și cântat pe scenă, Kenndal și Kourtney Kardashian, Megan Fox și partenerul ei, Machine Gun Kelly, precum și Tyga și Andra Day.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.