Bella Hadid, la Festivalul de la Cannes 2021
Divertisment

Bella Hadid, la Festivalul de la Cannes 2021 / Profimedia Images

Bella Hadid, apariție nonconformistă la Cannes. Supermodelul a purtat o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

Printre vedetele care au fost în centrul atenției la Festivalul de Cannes s-a numărat și Bella Hadid. Supermodelul în vârstă de 24 de ani a mizat pe o rochie nonconformistă, cu un decolteu imposibil de ignorat, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei.

Bella Hadid, la Festivalul de la Cannes 2021

Bella Hadid se mândrește cu un trup lipsit de imperfecțiuni, așa că este foarte ușor să-și pună în valoare formele apetisante. Astfel, aflată la Cannes, supermodelul a ales să poarte o rochie neagră, lungă, dar care s-a făcut remarcată grație decolteului adânc, acoperit doar de un colier masiv, auriu, ce imită venele din plămâni.

Bella Hadid, la Festivalul de la Cannes 2021
Bella Hadid, la Festivalul de la Cannes 2021 / Profimedia Images

Citește și: Un chirug plastician dezvăluie ce vedete de la Hollywood și-au făcut operații estetice

Festivalul de la Cannes se desfășoară în condiții de pandemie

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

La Festivalul de film de la Cannes 2021 nu există limită de acces în săli, însă au fost stabilite reguli stricte, potrivit Libertatea. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata proiecțiilor, dar și pe covorul roșu și în preajma sa.

VEZI SI: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

De asemenea, accesul în spațiile festivalului pentru cele peste 20.000 de persoane acreditate – echipe de producție, actori, jurnaliști – este permis doar după confirmarea permiselor de sănătate: imunizare cu un vaccin aprobat în UE, cu 14 zile trecute de la rapel sau patru săptămâni de la vaccinul în doză unică; test PCR sau test antigen negative, valabile 48 de ore; imunizare dovedită cu un test de anticorpi sau RT-PCR, emis în urmă cu 15 zile, dar nu mai vechi de șase luni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri