Catherine Zeta-Jones
Divertisment

Catherine Zeta-Jones le-a arătat fanilor cum se antrenează dimineața / Getty Images

Catherine Zeta-Jones, în costum de baie, în timpul unui antrenament. Imaginile sunt virale: ”Ești uimitoare!”

Catherine Zeta-Jones este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 51 de ani. Ba mai mult, după ce a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a-și păstra silueta, acum ea s-a filmat în timpul unui antrenament.

Catherine Zeta-Jones, soția lui Michael Douglas, este activă pe rețelele sociale, iar de curând a făcut publice imagini din timpului unui antrenament.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum se menține în formă Catherine Zeta-Jones la 51 de ani. Actrița dezvăluie în ce constau mesele ei dintr-o zi

În imaginile respective, actrița apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, format dintr-o singură piesă, în timp ce își face exercițiile de yoga, pe un iaht luxos.

”Ușor ca o dimineață de duminică”, a scris ea în dreptul imaginilor în care își etalează picioarele tonifiate.

”Doamne, cât de bine arăți.”, ”De câți ani de practică ai nevoie ca să fii atât de flexibilă”, au fost comentariile lăsate de fani.

Citește și: Imaginea dragostei, după 21 de ani de căsnicie: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas împart aceeași înghețată, pe stradă în Mallorca

Catherine Zeta-Jones, imagini inedite alături de Michael Douglas

Catherine și Michael s-au fotografiat în vacanță, s-au sărutat și au râs, părând la fel de îndrăgostiți ca la început: „Când selfie-urile nereușite li se întâmplă oamenilor buni”, a scris, glumind, Zeta-Jones.

Citește și: Catherine Zeta-Jones dezvăluie secretul unui mariaj fericit. Actriţa şi Michael Douglas sunt împreună de peste 20 de ani

Fanii au fost absolut încântați de imaginile postate de Catherine și i-au felicitat pentru relația lor în numeroasele  comentarii pe care le-au lăsat pe pagina de Instagram a acesteia: „Ce frumos!”, „Sunteși un cuplu uimitor!”. ”Este imposibil ca Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones să apară într-un selfie sau într-o fotografie nereușită”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri