Kylie Jenner, cea mai sinceră dezvăluire. Motivul pentru care vedeta își regretă operațiile estetice: „Nu vreau ca fiica mea..”

Kylie Jenner a făcut cea mai sinceră dezvăluire din viața sa. Vedeta a afirmat, cu lacrimi în ochi, că cel mai mare regret al ei este că s-a operat. 

Noul trailer al reality show-ului „The Kardashians” o arată pe Kylie într-un moment vulnerabil din viața ei, atunci când recunoaște că regretă toate operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Ea susține că nu vrea ca fiica ei să ajungă să facă același lucru. 

În cel mai recent interviu al său, Kylie a declarat că singura modificare pe care și-a făcut-o a fost la buze, însă un medic estetician a dezvăluit că tânăra miliardară a apelat la bisturiu mai mult decât vrea să recunoască. 

Citește și: Câte operații estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvăluit totul: „Ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei”

În timp ce vorbea despre Stormi Webster, fiica ei în vârstă de cinci ani, pe care o împarte cu Travis Scott, vedeta s-a emoționat și a recunoscut că își regretă toate intervențiile estetice. „Nu vreau ca fiica mea să facă lucrurile pe care le-am făcut eu. Mi-aș dori să nu fi atins niciodată nimic de la început”, a declarat Kylie Jenner

Vedeta a vorbit despre decizia ei de a-și pune filler în buze, susținând că a fost întotdeauna o persoană încrezătoare, însă buzele au fost mica ei nesiguranță”.

Citește și: Ce a determinat-o pe Kylie Jenner să-și mărească buzele. A făcut primele intervenții la doar 17 ani

„Cred că o mare concepție greșită despre mine este că m-am operat atât de mult pe față și că eram o persoană nesigură. Chiar nu eram! Da, îmi plac buzele pline și mi-am dorit buze mai voluminoase, dar încă de mică am fost întotdeauna cea mai încrezătoare persoană din cameră. Am avut o problemă cu nesiguranța din cauza buzelor, așa că am apelat la fillere și a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Nu regret. Dar întotdeauna am crezut că sunt drăguță”, a spus vedeta de reality într-un nou interviu.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.