colaj operatii
Divertisment

Un chirug plastician dezvăluie ce vedete de la Hollywood și-au făcut operații estetice

Un chirurg plastician din Beverly Hills expune procedurile secrete la care el consideră au apelat diferite vedete de la Hollywood, de la operații estetice la nas până la operații la nivelul pleoapelor.

Într-o serie de filmulete de pe Tik Tok, Dr. Charles S. Lee analizează fotografiile de dinainte și după ale unor staturi precum Kylie Jenner, Ariana Grande, Bella Hadid, Kendall Jenner și Demi Moore.

1. Kylie Jenner

Conform chirurgului plastician, vedeta în vârstă de 23 de ani ar fi suferit mai multe intervenții estetice pentru a ajunge la imaginea de astăzi.

„Cred că i s-a modelat bărbia, i s-a îndepărtat grăsimea bucală și i-au fost ridicate tâmplele prin ridicarea sprâncenelor. De asemenea, pare fi apelat la rinoplastie și la injectarea buzelor cu acid."

Cu toate acestea, Kylie Jenner nu recunoaște fi avut alte intervenții estetice cu excepția celei de mărire a buzelor.

VEZI SI: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

2. Bella Hadid

Modelul, în vârstă 24 de ani, este o apariție controversată pe internet, mulți acuzând-o ar fi suferit nenumărate intervenții estetice. Conform dr. Dr. Charles S. Lee, Bella Hadid ar fi apelat la rinoplastie, chirurgie la nivelul pleoapelor, liposucție a gâtului, îndepărtarea grăsimii bucale și fillere în pomeți.

Și de data aceasta, Bella Hadid a negat orice speculație cum ar fi apelat la bisturiu.

Citeşte şi: Bebe Rexha, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Fanii ai remarcat diferența între Instagram și realitate

3. Ariana Grande

În urma pozelor analizate de Dr. Charles S. Lee, acesta a ajuns la concluzia Ariana Grande ar fi apelat la lifting de sprâncene, rinoplastie, blefaroplastie și intervenție la nivelul bărbiei.

VEZI SI: CINE E VEDETA CU CELE MAI MULTE OPERAȚII ESTETICE. UN CHIRURG DE LA HOLLYWOOD A DAT VERDICTUL

4. Demi Moore

În urma apariției lui Demi Moore la showul Fendi, tot internetul a luat foc, acuzând-o pe aceasta ar fi suferit niște intervenții estetice nereușite. Conform chirurgului plastician, liniile de pe obrajii actriței sunt rezultatul unui lifting facial și poartă numele de "linii Joker."

Citeşte şi: Cum arată Jennifer Lopez după ce a optat pentru o tunsoare pixie. Fanii, înnebuniți: ”Radiezi, ești frumoasă!”

5. Kendall Jenner

Kendal Jenner, modelul familiei Kardashian, susține nu a apelat la nicio intervenție estetică. Cu toate acestea, pozele de înainte și după indică câteva diferențe mari.

Conform Dr. Lee, Kendall ar fi apelat la un lifting al sprâncenelor, rinoplastie, acid hialuronic în buze și alte tipuri de fillere.

VEZI SI: Nu s-au sfiit  recunoască. Vedetele de la Hollywood care și-au făcut operații estetice și confirmă asta

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri