Celebrity Selfies
Divertisment

Kylie Jenner. Profimedia

„Regina s-a întors!”. Kylie Jenner nu mai e cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Cine are acum cei mai mulți fani

Selena Gomez a depășit-o pe Kylie Jenner și a devenit din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Fosta vedetă Disney are acum peste 381 de milioane de urmăritori pe platforma de socializare, în timp ce fiica lui Kris Jenner, 380 de milioane de admiratori.

Selena, în vârstă de 30 de ani, a mai deținut acest titlu în 2019, înainte ca Ariana Grande să preia ștafeta, Kylie (25 de ani), depășindu-o ulterior.

Mulți dintre fanii cântăreței s-au bucurat de această veste, proclamând-o pe Selena „Regina Instagramului'.

„Selena Gomez este din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Regina s-a întors!”, a notat un admirator pe Twitter. 

Un alt utilizator a scris: „Și-a recuperat locul pe tron. Selena, regina Instagramului!”.

„Selena Gomez este acum cea mai urmărită vedetă feminină de pe Instagram și Tiktok. O regină globală”, a comentat un altul.

Deși o urmăresc milioane de fani în online, Selena a declarat recent pentru Vanity Fair că s-a retras de pe rețelele sociale și are doar TikTok pe telefon.

Vedeta a adăugat că a fost rănită de comentariile „răutăcioase” ale trolilor și, de asemenea, a considerat că folosirea în exces a platformelor este o „pierdere de timp”.

„Oamenii mă pot numi urâtă sau proastă, nu mă interesează. Dar acești oameni nu se opresc doar aici, scriu paragrafe lungi, pline de răutate. Aș plânge constant. Aveam des stări de anxietate... nu mai puteam. Mi-am dat seama că e o pierdere de timp. Există și lucruri minunate când vorbim despre aceste platforme de socializare – conectarea cu fanii, să văd cât de fericiți și entuziasmați sunt. Dar, acum, de obicei, totul este filtrat pentru mine. Am creat un sistem. Tot ceea ce creez, trimit asistentului meu care se ocupă să le postează. În ceea ce privește comentariile, echipa mea lucrează la acest capitol pentru soluții încurajatoare.”

Nimeni nu are picioare mai frumoase ca ale ei. Hailey Bieber, impecabilă într-o rochie mini din latex. foarte strânsă pe trup

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri