Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la un eveniment în Jamaica. Ducesa de Sussex, fabuloasă într-o ținută elegantă

Meghan Markle și prințul Harry au bifat o apariție surprinzătoare la premiera „Bob Marley: One Love”, care a avut loc în Kingston, Jamaica, iar ducesa de Sussex a fost în centrul atenției.

În vârstă de 42 de ani, Meghan Markle a ales să poarte o ținută semnată Carolina Herrera, formată dintr-un top scurt, negru și o fustă amplă, lungă. Ținuta ei a fost completată de o pereche de cercei statement și de o poșetă plic, în timp ce părul și l-a prins la spate într-un coc.

Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la premiera „Bob Marley One Love” / Profimedia Images

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

Harry, în schimb, a optat pentru un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu o cămașă albă, descheiată la gât. Amândoi, însă, au părut într-o formă de invidiat, fiind surprinși în permanență cu zâmbetul pe buze.

Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la premiera „Bob Marley One Love” / Profimedia Images

Apariția celor doi vine la mai bine de o săptămână de când Kate Middleton, cumnata acestora, a suferit o operație abdominală în urma căreia va avea nevoie de 10-14 zile de spitalizare, dar și de câteva luni de recuperare, ea urmând să-și reia atribuțiile ca membru al familiei regale abia după Paște. 

Citește și: Consultantul producătorilor serialului „The Crown”: Prinții William și Harry „s-au certat” în timpul funeraliilor bunicului lor

Prințesa de Wales a fost operată săptămâna trecută

Catherine, prinţesa de Wales și soţia moştenitorului tronului britanic, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată, la un spital privat din Londra, a anunţat miercuri Palatul Kensington, informează BBC.

Operaţia, care a avut loc marţi, a fost un succes, dar Catherine va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile, a precizat Palatul.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paşte", se arată într-un comunicat.

Kate, în vârstă de 42 de ani, foarte populară în rândul publicului britanic, "doreşte să-şi ceară scuze (...) pentru faptul că trebuie să-şi amâne viitoarele angajamente. Ea spera să poată recupera cât mai multe, cât mai curând posibil", notează sursa citată.

Citește și: Prințul și prințesa de Wales au publicat fotografia de Crăciun. În imagine apar copiii lor. „Ce surpriză! Ce familie frumoasă!”

Palatul a indicat că "nu va oferi informaţii zilnice" cu privire la starea de sănătate a prinţesei de Wales "decât atunci când există informaţii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicaţie cu privire la motivele acestei spitalizări, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a cărei ultimă apariţie publică a fost de Crăciun, nu suferă de cancer.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.