Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la premiera „Bob Marley One Love”
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la premiera „Bob Marley One Love” / Profimedia Images

Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la un eveniment în Jamaica. Ducesa de Sussex, fabuloasă într-o ținută elegantă

Meghan Markle și prințul Harry au bifat o apariție surprinzătoare la premiera „Bob Marley: One Love”, care a avut loc în Kingston, Jamaica, iar ducesa de Sussex a fost în centrul atenției.

În vârstă de 42 de ani, Meghan Markle a ales să poarte o ținută semnată Carolina Herrera, formată dintr-un top scurt, negru și o fustă amplă, lungă. Ținuta ei a fost completată de o pereche de cercei statement și de o poșetă plic, în timp ce părul și l-a prins la spate într-un coc.

Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la premiera „Bob Marley One Love”

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

Harry, în schimb, a optat pentru un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu o cămașă albă, descheiată la gât. Amândoi, însă, au părut într-o formă de invidiat, fiind surprinși în permanență cu zâmbetul pe buze.

Meghan Markle și prințul Harry, apariție surpriză la premiera „Bob Marley One Love”

Apariția celor doi vine la mai bine de o săptămână de când Kate Middleton, cumnata acestora, a suferit o operație abdominală în urma căreia va avea nevoie de 10-14 zile de spitalizare, dar și de câteva luni de recuperare, ea urmând să-și reia atribuțiile ca membru al familiei regale abia după Paște. 

Citește și: Consultantul producătorilor serialului „The Crown”: Prinții William și Harry „s-au certat” în timpul funeraliilor bunicului lor

Prințesa de Wales a fost operată săptămâna trecută

Catherine, prinţesa de Wales și soţia moştenitorului tronului britanic, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată, la un spital privat din Londra, a anunţat miercuri Palatul Kensington, informează BBC.

Operaţia, care a avut loc marţi, a fost un succes, dar Catherine va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile, a precizat Palatul.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paşte", se arată într-un comunicat.

Kate, în vârstă de 42 de ani, foarte populară în rândul publicului britanic, "doreşte să-şi ceară scuze (...) pentru faptul că trebuie să-şi amâne viitoarele angajamente. Ea spera să poată recupera cât mai multe, cât mai curând posibil", notează sursa citată.

Citește și: Prințul și prințesa de Wales au publicat fotografia de Crăciun. În imagine apar copiii lor. „Ce surpriză! Ce familie frumoasă!”

Palatul a indicat că "nu va oferi informaţii zilnice" cu privire la starea de sănătate a prinţesei de Wales "decât atunci când există informaţii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicaţie cu privire la motivele acestei spitalizări, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a cărei ultimă apariţie publică a fost de Crăciun, nu suferă de cancer.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri