Povestea unei femei care a devenit bunică la 38 de ani: ”Am știut întotdeauna că voi fi o bunică tânără. Sunt fericită!”

O femeie în vârstă de 40 de ani, care trăiește în Tasmania, Australia, a devenit mamă pentru prima oară când avea doar 16 ani, iar apoi, la 38 de ani, ea a devenit bunică. Deși este o adevărată provocare, ea a vorbit despre experiența ei și a declarat că se simte împlinită.

Lucy Millwood are 40 de ani, trăiește în Tasmania, Australia și este o bunică mândră, motiv pentru care a acceptat să împărtășească cu o lume întreagă povestea ei.

Citește și: Megan Fox, impecabilă într-o rochie mulată, cu decolteu adânc, în stilul anilor '50, la Jimmy Kimmel Live

Lucy Millwood avea doar 16 ani când a început să se simtă rău dimineața și a știut din prima clipă ce i se întâmplă. Cu doar trei luni înainte de a se confrunta cu stări de vomă, ea își făcuse un prieten. Imediat, ea a mers la medic, iar temerile ei au fost confirmate - era însărcinată. Deși i-a fost teamă, ea a ales să privească partea bună a lucrurilor.

”Întotdeauna am fost optimistă, sunt bucuroasă că am o astfel de personalitate, întotdeauna aleg să privesc partea bună a lucrurilor.”, a declarat Lucy pentru The Mirror.

”Țin minte că eram foarte entuziasmată, dar în același timp și îngrijorată de cum vor reacționa ai mei. Din fericire, s-au arătat foarte înțelegători, mi-au spus <<indiferent ce vei decide, te vom susține!>>”, a mai mărturisit ea.

Citește și: Adele, surprinsă din nou în compania bărbatului despre care s-a zvonit că i-ar fi iubit. Artista l-a însoțit pe Skepta la cumpărături

Astfel, în următoarele șase luni, adolescenta s-a pregătit să devină mamă. În ziua în care a născut-o pe Mikalah, ea a fost cea mai fericită. La scurt timp după, ea și iubitul ei s-au mutat împreună, însă relația nu a funcționat și s-au despărțit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Millwood (@millwoodlucy)

”Mama a avut grijă de mine și de fiica mea, mi-a fost alături, mi-a oferit sfaturi și mi-a lăsat spațiu, nu m-a judecat nicio clipă.”, a mai povestit ea, dezvăluind că ulterior s-a recăsătorit și a mai făcut trei copii, Lily, Lucas și Chloe.

Anii au trecut, iar atunci când a ajuns la 38 de ani, fiica ei, în vârstă de 20 de ani, a născut o fetiță. Aceasta avea atunci o relație de trei ani de zile cu Matt, un antrenor personal care între timp i-a devenit soț.

”Am fost în culmea fericirii când Mikalah m-a anunțat că este însărcinată. Am știut întotdeauna că voi fi o bunică tânără”, a mai mărturisit ea, dezvăluind că zilele ei sunt foarte încărcate, însă se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de copii și de nepoata ei.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.