Adele belts out her greatest hits during 10 min Bachelor skit on Saturday Night Live - despite claiming in opening monologue she was 'too scared' to both host and be musical guest
Divertisment

Adele la SNL, Foto: Profimedia

Adele, surprinsă din nou în compania bărbatului despre care s-a zvonit că i-ar fi iubit. Artista l-a însoțit pe Skepta la cumpărături

După ce a afirmat în nenumărate rânduri că este singură, Adele a fost surprinsă din nou în compania rapperului Skepta, bărbat despre care s-a zvonit că ar fi noul partener al artistei.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, și rapperul, în vârstă de 38, au fost fotografiați de paparazzi zilele trecute, în timp ce făceau cumpărături la Prada. Conform PageSix, Adele a petrecut 45 de minute în magazinul din California, încercând să-i găsească haine însoțitorului ei.

"Ea îl privea pe el în timp ce alegea pulovere, pantaloni, încerca jachete și paltoane și era ajutat de angajați. Adele îi spunea părerea ei și îl ajuta să aleagă hainele care îi stăteau bine. A fost drăguț să aștepte ca o iubită normală, în timp ce el se uita. Skepta a făcut cumpărături timp de vreo 45 de minute."

'Good Morning Britain' TV show, London, UK - 06 Jun 2019

Citește și: Jennie Garth, imagini rare de la nuntă. Actrița din Beverly Hills, 90210 și soțul ei sărbătoresc șase ani de căsătorie

Imaginile și declarațiile celui care i-a văzut vin după ce Adele a negat în nenumărate rânduri existența unui bărbat în viața ei, chiar și după ce a flirtat cu Skepta pe Instagram, în văzul tuturor. Acest lucru s-a întâmplat în octombrie, anul trecut, când autoarea hitului "Hello" i-a dăruit rapperului un lanț de aur de 16.000 de lire sterline, cu ocazia zilei sale de naștere. Tot în acea perioadă a participat la SNL (Saturday Night Live), unde a lansat un mesaj pentru fani:

„Am făcut asta cu bucurie și sper că și voi ați avut parte uitându-vă. Mult noroc, America, cu alegerile. Vă iubesc mult. Aveți grijă unul de celălalt și încercați să fiți mai îngăduitori unul cu celălalt. Halloween fericit! Mă întorc acum la peștera mea pentru a fi doamna (singură) cu pisici care sunt în realitate!”, mărturisea Adele, răspunzând astfel zvonurilor apărute cu privire la viața ei amoroasă.

Adele belts out her greatest hits during 10 min Bachelor skit on Saturday Night Live - despite claiming in opening monologue she was 'too scared' to both host and be musical guest

Citește și: Ele sunt nepoatele gemene ale prințesei Diana. Tinerele au 29 de ani și s-au mutat la Londra: ”Suntem încântate să fim aici!”

În ciuda acestui lucru, o sursă a declarat că cei doi fac parte din același grup de prieteni, ceea înseamnă că petrec timp împreună, iar Adele "se distrează".

Artista are un fiu, pe nume Angelo, cu fostul soț, în timp ce Skepta, al cărui nume real este Joseph Junior Adenuga Jr., a devenit tată în 2018.

Etichete: adele , skepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri