Prințul George, cel mai înfocat susținător al naționalei de fotbal a Angliei. A fost adorabil într-un costum asortat cu al tatălui său

Prințul George s-a dovedit a fi talismanul norocos al naționalei de fotbal a Angliei. În confruntarea cu Germania, englezii conduși de antrenorul Gareth Southgate au învins cu 2-0, spre încântarea micului prinț. Acesta a asistat la partidă alături de părinții săi, William și Kate, și a furat toate privirile în tribună.

Îmbrăcat în costum, cu cravată și frumos pieptănat, George a fost imaginea la indigo a tatălui său, prințul William. Cei doi au fost însoțiți de ducesa de Cambridge, și ea într-o ținută în culorile steagului Angliei. 

Prințul William, prințul George și Kate Middleton, la meciul Anglia-Germania / Foto: Profimedia

Citește și: Care este porecla pe care Printul George a primit-o de la colegii sai de scoala

Tribuna a fost înțesată de vedete precum David Beckham, Ed Sheeran sau Ellie Goulding, dar toții ochii au fost ațintiți asupra prințului George. Micuțul de șapte ani a fost adorabil în timp ce încuraja cu entuziasm selecționata Angliei. S-a ridicat la intonarea imnului, a aplaudat la reușitele favoriților și a ascultat cu atenție indicațiile tatălui său. 

Prințul George va fi rege după bunicul și tatăl său

Prințul George va împlini 8 ani în 22 iulie. Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a va fi cel de-al 43-lea monarh al Marii Britanii dacă va călca pe urmele bunicului său, prințul Charles de Wales, și apoi ale tatălui său, William.

Citește și: ”Am șase ani, fac ce vreau!” Prințul William, dezvăluiri despre fiica lui: ”Charlotte spune tuturor că are 16 ani!”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.