Priscilla Presley reacționează după speculațiile potrivit cărora este îndrăgostită de fostul ei coleg din „Dallas”, Patrick Duffy

Priscilla Presley a negat că este îndrăgostită de fostul ei coleg din „Dallas”, Patrick Duffy. Actrița în vârstă de 78 de ani a abordat zvonurile „de necrezut” și „atât de nebunești”, la un eveniment la Foxwoods Resort Casino din Mashantucket, Connecticut, în weekend.

Ea și-a amintit că a citit despre aceste speculații într-o revistă, cu o zi mai devreme. „Acum există această nebunie cum că îl iubesc pe Patrick Duffy și citesc asta într-o revistă pe care mi-a arătat-o cineva ieri”, a spus fosta soție a regretatului Elvis Presley. „Este de necrezut, într-adevăr. E o nebunie.”

Totul a pornit de la reuniunea actorilor din „Dallas”

Ea a explicat că aceste informații eronate au apărut după ce o parte dintre actorii din distribuția serialului „Dallas” s-au reunit la Burbank Marriott Convention Center, la începutul acestei luni. Priscila a participat la acest eveniment, unde a vorbit cu Duffy (75 de ani), dar și cu partenera lui, Linda Purl, despre care Presley a spus că actorul este „îndrăgostit”, potrivit People.

Fiul celebrei Priscilla Presley, după ce a fost la un pas de moarte din cauza dependenței de opioide: Mama m-a salvat

Steve Kanaly, Priscilla Presley, Patrick Duffy, Charlene Tilton. Profimedia

„Nu l-am mai văzut de multă vreme și a fost o reuniune grozavă”, a spus Priscilla. „Patrick mi-a spus cât de fericit este, am vorbit cu publicul și au avut întrebări pentru noi, dar asta e tot".

Patrick Duffy și Linda Purl speră ca povestea lor de iubire să fie transpusă într-un film: Suntem extrem de recunoscători pentru ea

În urma divorțului ei de regretatul Elvis Presley, Priscilla și-a început cariera de actriță și a jucat în „Dallas” timp de șase sezoane, din 1983 până în 1988. Ea și Duffy i-au interpretat pe iubiții din liceu, Jenna Wade și Bobby Ewing.

Într-un interviu, la podcastul Behind the Velvet Rope, în decembrie 2023, Duffy și-a amintit cum a reacționat când a aflat că ea se va alătura distribuției. „A fost incredibil”, a spus el despre prima sa filmare cu Priscilla. „A fost încă unul dintre acele cadouri pe care ești onorat să le primești în această meserie”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.