Rita Ora este pregătită să devină mireasă, deși nu a fost cerută în căsătorie. „Nu a existat un inel și niciun eveniment major”

Rita Ora și iubitul său, Taika Waititi, își fac planuri de nuntă, după ce cuplul și-a pus marea întrebare aproape simultan. Artista nu a avut parte de o cerere în căsătorie clasică, însă amândoi au ajuns la concluzia că își doresc să întemeieze o familie. 

Artista britanică, în vârstă de 31 de ani, și regizorul în vârstă de 46 de ani, se întâlnesc de mai bine de un an și se iubesc mai mult ca niciodată. O sursă a declarat pentru The Sun că cei doi plănuiesc să-și oficializeze relația printr-o ceremonie discretă în străinătate. 

În prezent, Rita Ora este implicată în mai multe proiecte, cum ar fi o serie de filme și emisiunea The Voice Australia, în același timp, și Taika plănuiește să producă mai multe pelicule, însă cei doi speră că se vor putea căsători imediat ce angajamentele lor profesionale s-au încheiat. 

Citește și: Silueta ei nu se întreține fără efort! Rita Ora, pozată de paparazzi în colanți și bustieră, în drum spre sală

„Ei nu vor o petrecere uriașă despre care să vorbească în prealabil. Ei sunt îndrăgostiți și acum decid că este momentul potrivit pentru a-și oficializa relația. Nu puteau fi mai fericiți de atât. Nu a existat o cerere în căsătorie clasică. Nu a existat un inel sau un eveniment important. Pur și simplu ei s-au apropiat din ce în ce mai mult și și-au spus unul altuia aproape simultan: „Vreau să mă căsătoresc cu tine”. Cei doi mai au câteva detalii de rezolvat, dar nunta va veni curând”, a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru The Sun. 

Rita Ora se află în Australia alături de Taika Waititi

Rita Ora și Taika Waititi au o relație din martie 2021 și se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi au ajuns în Australia la începutul lunii decembrie, iar de când au aterizat au fost surprinși la plajă și chiar au participat la premiera filmului „Being The Ricardos”.

Artista se află în Australia pentru a filma „The Voice: Generations” și următorul sezon din „The Voice Australia”, producție care a început în luna decembrie. De asemenea, se zvonește că Taika va continua să lucreze la mai multe filme viitoare, inclusiv „Thor: Love and Thunder”, care este în post-producție. 

Rita l-a întâlnit pe regizor în februarie anul trecut, în timp ce filma „The Voice Australia”. O sursă a declarat pentru The Sun că cei doi a început să se întâlnească „în secret” la începutul lunii martie a aceluiași an, cu trei luni înainte ca ea să plece în Los Angeles la începutul lunii iunie.

Citește și: Rita Ora și-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie în timp ce dansa pe plajă: „O să stau aici până prind puțin soare”

„Toți prietenii lor știu despre relație. Sunt cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt”, a spus atunci persoana din interior.

Se pare că relația dintre cei doi merge destul de bine, mai ales că Rita Ora a mărturisit în urmă cu ceva timp că  i-ar plăcea o familia mare și drăguță. Ea a adăugat că își dorește să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor pentru a „o proteja”. 

„Nu mă așteptam să găsesc dragoste în Australia și nici nu o căutam”, a dezvăluit ea despre relația ei cu Taika.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.