Rita Ora
Divertisment

Rita Ora, spectaculoasă într-un pictorial pentru Vogue Arabia / Getty Images

Rita Ora, cum n-ai mai văzut-o. Artista, electrizantă într-un costum cu animal print, într-un pictorial pentru Vogue Arabia

Rita Ora, celebra cântăreață în vârstă de 31 de ani, este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, însă de această dată artista și-a arătat o altă latură, fiind protagonista unui pictorial inedit pentru Vogue Arabia.

În vârstă de 31 de ani, Rita Ora a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din Arabia și a impresionat grație apariției elegante.

Citește și: Rita Ora, electrizantă într-o rochie neon decoltată și papuci de casă. Imaginile cu artista i-au cucerit pe fani

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Dacă de cele mai multe ori Rita Ora își etala formele perfecte în ținute nonconformiste, ce lăsau uneori prea multă piele la vedere, de această dată, Rita Ora și-a arătat o latură mai elegantă și, în același timp, mai serioasă.

Îmbrăcată într-un costum animal print, format din pantaloni evazați și un sacou oversized, Rita Ora a arătat perfect, mai ales că ținuta ei a fost completată de o cămașă albă, pe sub care a ales să poarte un top negru, pus în valoare de bijuterii supradimensionate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, într-o altă imagine, artista apare îmbrăcată într-o ținută all black, dar care este evidențiată de aplicațiile aurii, sub formă de lanțuri.

Citește și: Rita Ora și-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie în timp ce dansa pe plajă: „O să stau aici până prind puțin soare”

”Absolut superbă!”, ”Atât de mândră de tine, arăți perfect.”, ”Uită-te la tine, dragă. Poți fi mândră de tine și de munca ta.”, ”O ședință foto spectaculoasă.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

De asemenea, pe lângă acest pictorial inedit, Rita Ora a avut ocazia de a sta de vorbă cu Donatella Versace, căreia i-a dezvăluit care sunt persoanele care și-au pus amprenta asupra ei.

”Mă inspir mult de la Cher, Madonna și Tina Turrner. Toate sunt adevărate regine ale reinventării. Evoluția lor ca artiste mă inspiră să-mi asum riscuri în muzică, modă și chiar pe scenă.”, a mărturisit cântăreața, potrivit vogue.me.

Rita Ora are o relație cu Taika Waititi

Rita și regizorul în vârstă de 46 de ani se întâlnesc deja aproape un an de zile, după ce s-au cunoscut în Australia, unde el lucra la cel mai nou film din franciza Thor, „Thor: Love and Thunder”.

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 13: Taika Waititi and Rita Ora attend The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion at Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Recent, cântăreața a declarat pentru The Independent că i-ar plăcea să aibă o familie mare într-o bună zi.

„Nu mă așteptam să găsesc dragostea în Australia și nici nu o căutam”, a spus ea, adăugând că vrea să păstreze relația cu Taika (46 de ani), tatăl a doi copii, departe de lumina reflectoarelor.

Rita Ora a avut relații cu bărbați celebri

Rita Ora este cunoscută, pe lângă cariera în muzică, și pentru relațiile pe care le-a avut cu Calvin Harris, Andrew Garfield, Rob Kardashian, muzicianul Andrew Watt și Ricky Hil, fiul designerului Tommy Hilfiger. În prezent, aceasta este aproape de o logodnă cu Taika Waititi, regizorul "Thor".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri