Secretele unui guru al fitnessului. Cum reușește Brooke Burke să arate la 50 de ani de jumătatea vârstei sale

Brooke Burke arată spectaculos la 50 de ani. Vedeta este cu adevărat un guru al fitnessului și le-a arătat tuturor silueta pozând în colanți și bustieră. 

Prezentatoarea de televiziune și-a arătat corpul tonifiat recent pe contul său de Instagram. Cunoscută drept un „guru al fitnessului”, aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din curtea casei sale, fiind îmbrăcată într-un compleu mulat pentru sport. 

Secretele unui guru al fitnessului/ Profimedia

Citește și: Apariție irezistibilă pe străzile din Los Angeles. Brooke Burke, corp perfect la 49 de ani

Recent, prezentatoarea a declarat că după pauza de sărbători,  îi sunt necesare 28 de zile pentru a fi din nou în formă. Mai mult, aceasta a spus că antrenamentele sale favorite sunt cele la domiciliu, fără echipament. Ea susține că timpul pe care îl pierzi ducându-te la o sală de fitness și înapoi ar putea fi folosit pentru un antrenament acasă, în pijamale. 

Secretele unui guru al fitnessului/ Profimedia

„O sticlă de apă sau o tigaie sunt greutățile perfecte pentru antrenamentele brațelor, care întăresc mușchii și îți tonifiază corpul”, a spus vedeta.

Brooke Burke este logodită cu Scott Rigsby

În septembrie, Brooke s-a logodit cu iubitul ei, Scott Rigsby, în vârstă de 53 de ani, cu care are o relație de mai bine de doi ani. Dezvoltatorul imobiliar comercial a cerut-o în căsătorie în Italia, cu o uimitoare bijuterie care a fost estimată a avea între 5 și 6 carate.

Ea și Scott au început să se întâlnească în august 2019 și și-au confirmat relația public pe covorul roșu trei luni mai târziu. Prezentatoarea TV și-a anunțat fericita logodnă pe Instagram, atunci când a distribuit o fotografie cu inelul punând la descriere: „Rigsby, paste, diamante... asta e amore”.

Citește și: Secretul lui Rebel Wilson în lupta cu greutatea. Actrița a dezvăluit trucul simplu la care a apelat pentru a topi 35 de kilograme

Relația lor a evoluat foarte repede de când s-au cunoscut. La doar trei luni de când a început să se întâlnească cu Rigsby, aceasta a declarat că se gândește să se căsătorească pentru a treia oară. 

„Cred că persoana potrivită te face să vrei să te căsătorești din nou. Aș fi spus „La naiba, nu” acum un an. Greu nu!”, a spus aceasta. 

Brooke este mamă a patru copii, Shaya, în vârstă de 13 ani, și Heaven, în vârstă de 14 ani, pe care îi are cu fostul partener David Charvet. Mai are doi copii: fiicele Neriah, de 21 de ani și Sierra Fisher, de 19 ani, cu fostul soț Garth Fisher, de care a divorțat în 2005.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.