Thandiwe Newton, cea mai îndrăzneață ținută, la proiecția „All The Old Knives”. Două bretele largi i-au evidențiat abdomenul perfect

Thandiwe Newton a fost în centrul atenției la proiecția „All The Old Knives” de la The London West Hollywood din Beverly Hills, Los Angeles. Actrița în vârstă de 49 de ani a atras toate privirile într-o ținută foarte decupată, care i-a scos în evidență abdomenul perfect.

Thandiwe Newton, proiectia "All The Old Knives". Getty Images

Thandiwe a impresionat într-o fustă cu impremiu floral, pe care erau cusute paiete și mărgele, fixată cu două bretele care îi acopereau decolteul. Starul din „Westworld” a asortat și o jachetă de piele lucioasă pe care a prins o fundă în culorile galben și albastru, pentru a-și arăta astfel sprijinul pentru Ucraina în timpul invaziei ruse.

Alături de Thandie s-a aflat chipeșul ei coleg Chris Pine. Acesta a optat pentru un costum alb-gri. 

Thandiwe Newton și Chris Pine, în vârstă de 41 de ani, joacă rolul unor agenți CIA, foști iubiți, care se reunesc pentru a reevalua o misiune din Viena în care un „agent ar fi putut fi compromis”, potrivit IMDb.

Pe www.peroz.ro:

Lady Gaga, fan al cafelei de dimineață. Artista, în colanți și fără urmă de machiaj, la cafenea în Los Angeles

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.