Zendaya, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. A purtat o rochie confecționată dintr-o placă de alamă, creată manual în Franța

Zendaya a făcut furori la premiile "Women in Film Honors: Trailblazers of the New Normal", ce s-au desfășurat în Los Angeles, la Muzeul Academiei de Arte, datorită rochiei inedite care a devenit senzația serii.

Actrița din "Dune, în vârstă de 25 de ani, a impresionat cu aparițiile impecabile de pe covorul roșu încă de la începutul carierei sale infloritoate, iar până în prezent, tânăra nu a dat greș niciodată și nici nu pare că o va face în viitorul apropiat.

Aflată pe covorul roșu al evenimentului dedicat femeilor din industria fimului, Zendaya a strălucit la propriu într-o rochie marca Loewe, realizată dintr-un detaliu auriu din alamă în zona pieptului îmbinat cu un material gri, fluid.

Zendaya, Foto: Profimedia

Citește și: Cu ea a înlocuit-o Vincent Cassel pe Monica Bellucci. Soția tinerică a actorului, strălucitoare într-o rochie cu crăpătură lungă

Potrivit designerului, placa de alamă, care a constituit elementul central al rochiei, a fost fabricată manual în Franța, de sculptorii de metale, folosind tehnici unice de sudură și ciocănire. Creația, care i-a venit ca turnată tinerei actrițe, a fost accesorizată de aceasta cu cercei masivi aurii și pantofi stiletto în aceeași nuanță.

Zendaya, Foto: Profimedia

Pentru a nu-i lua din farmecul ținutei, Zendaya a optat pentru o coafură simplă și un machiaj discret.

Citește și: Kirsty Bertarelli, femeia care este mai bogată decât regina Elisabeta a II-a. A divorțat în secret și a primit o avere uriașă

Zendaya a fost unul dintre invitații premiați cu Crystal Award la evenimentul care susține programele educaționale și filantropice ale WIF (Women in Film ) și egalitatea de gen pentru femeile din întreaga industrie, fie că sunt în spatele sau în fața camerei.

Zendaya, Foto: Profimedia

Premiile Women în Film celebrează, de asemenea, femeile care transformă industria în bine, introducând viziuni inovatoare despre cum locul de muncă poate fi creat pentru femei pentru a susține alte femei, folosindu-se de compasiune, grijă și un angajament constant pentru echitate.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.