zendaya (23)
Divertisment

Zendaya, Foto: Profimedia

Zendaya, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. A purtat o rochie confecționată dintr-o placă de alamă, creată manual în Franța

Zendaya a făcut furori la premiile "Women in Film Honors: Trailblazers of the New Normal", ce s-au desfășurat în Los Angeles, la Muzeul Academiei de Arte, datorită rochiei inedite care a devenit senzația serii.

Actrița din "Dune, în vârstă de 25 de ani, a impresionat cu aparițiile impecabile de pe covorul roșu încă de la începutul carierei sale infloritoate, iar până în prezent, tânăra nu a dat greș niciodată și nici nu pare că o va face în viitorul apropiat.

Aflată pe covorul roșu al evenimentului dedicat femeilor din industria fimului, Zendaya a strălucit la propriu într-o rochie marca Loewe, realizată dintr-un detaliu auriu din alamă în zona pieptului îmbinat cu un material gri, fluid.

zendaya (15)

Citește și: Cu ea a înlocuit-o Vincent Cassel pe Monica Bellucci. Soția tinerică a actorului, strălucitoare într-o rochie cu crăpătură lungă

Potrivit designerului, placa de alamă, care a constituit elementul central al rochiei, a fost fabricată manual în Franța, de sculptorii de metale, folosind tehnici unice de sudură și ciocănire. Creația, care i-a venit ca turnată tinerei actrițe, a fost accesorizată de aceasta cu cercei masivi aurii și pantofi stiletto în aceeași nuanță.

zendaya (21)

Pentru a nu-i lua din farmecul ținutei, Zendaya a optat pentru o coafură simplă și un machiaj discret.

Citește și: Kirsty Bertarelli, femeia care este mai bogată decât regina Elisabeta a II-a. A divorțat în secret și a primit o avere uriașă

Zendaya a fost unul dintre invitații premiați cu Crystal Award la evenimentul care susține programele educaționale și filantropice ale WIF (Women in Film ) și egalitatea de gen pentru femeile din întreaga industrie, fie că sunt în spatele sau în fața camerei.

zendaya (20)

Premiile Women în Film celebrează, de asemenea, femeile care transformă industria în bine, introducând viziuni inovatoare despre cum locul de muncă poate fi creat pentru femei pentru a susține alte femei, folosindu-se de compasiune, grijă și un angajament constant pentru echitate.

Etichete: zendaya , tinute vedete , rochie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri