Tina Kunakey și Vincent Cassel
Divertisment

Între Vincent Cassel și Tina Kunakey este o diferență de vârstă de 30 de ani. / Foto: Profimedia

Cu ea a înlocuit-o Vincent Cassel pe Monica Bellucci. Soția tinerică a actorului, strălucitoare într-o rochie cu crăpătură lungă

Vincent Cassel și-a refăcut viața după divorțul de Monica Bellucci alături de Tina Kunakey, un model de 24 de ani care i-a dăruit și un copil. Cei doi s-au căsătorit în 2018, în cadrul unei ceremonii restrânse, și au devenit părinți în aprilie 2019.

Citește și: Monica Bellucci, o frumusețe fără vârstă. Diva de 56 de ani, impecabilă și când nu poartă rochii de gală

Tina Kunakey

Tina și Vincent se află zilele acestea la Paris, unde participă la mai multe evenimente din cadrul Săptămânii Modei. Cei doi au fost împreună la o prezentare, însă Tina a strălucit și de una singură pe covorul roșu. Îmbrăcată într-o rochie din piele, care i-a pus în valoare umerii frumoși, talia subțire și picioarele lungi, tânăra a fost o apariție elegantă. Părul a fost strâns la spate, pentru a-i lăsa gâtul liber, iar machiajul a fost unul discret, evidențiind frumusețea naturală a soției lui Cassel.

Citește și: Fiica cea mare a Monicăi Bellucci este de o frumusețe răpitoare. Deva Cassel a apărut la un show de modă într-o rochie spectaculoasă

Tina Kunakey a început o relație cu actorul Vincent Cassel pe când avea doar 19 ani, nederanjată de diferența de vârstă de 30 de ani dintre ei. Prima soție a francezului a fost Monica Bellucci, vreme de 14 ani, alături de care are două fiice: Deva și Leonie.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri