Cât de mult a crescut fiica lui Beyonce. Rumi îi seamănă foarte mult mamei sale: „Ne place să ne potrivim ținutele”

Beyonce a postat recent mai multe fotografii cu fiicele sale. Rumi a crescut și îi seamănă din ce în ce mai mult celebrei artiste. 

Fiica lui Beyonce, Rumi, în vârstă de patru ani, a devenit o fetiță foarte simpatică și cucerește inimile internauților de pretutindeni. Recent, cântăreața a postat mai multe fotografii cu ea și fiicele sale pe care le are împreună cu artistul Jay-Z. Acestea au arătat spectaculos îmbrăcate într-un compleu alb-negru, mulat. 

Atitudinea micuței Rumi a atras imediat atenția urmăritorilor artistei, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii de pe contul de Instagram al vedetei. „Rumi vorbește cu banii”/ „Arătați foarte bine”/ „Ce mare s-a făcut Rumi”/ „Sunteți superbe”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii artistei la fotografiile postate pe contul de Instagram. 

Fiica cea mică a lui Beyonce poate fi văzută cum vorbește la un telefon roz în timp ce este ținută în brațe de mama ei, iar Blue Ivy Carter, fiica cea mare a artistei . în vârstă de nouă  ani, ține în mână o minge de fotbal și are o atitudine foarte serioasă. 

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Beyonce înainte de 25 de ani. Artista, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Jay-Z: ”Trebuie să te cunoști!”

Întrucât a fost o ședință foto pentru fete, fratele geamăn al lui Rumi, Sir Carter, nu a fost prezent. Totuși, gemenii au apărut în videoclipul colecției Rodeo în timpul verii, unde au prezentat piese pentru copii.

„În vacanțele noastre în familie ne place să ne potrivim ținutele. Copiii mă însoțesc pe platourile de filmare, astfel că ne-am gândit să adăugăm și mărimi mici la colecție, ca să ne putem potrivi. Deci este o progresie naturală să introduceți o selecție de siluete cheie în mărimea copiilor.”, a declarat cântăreața care a făcut furori cu piesa  Crazy In Love pentru Harper's Bazaar.

Blue Ivy se bucură de un real succes la vârsta de 9 ani

Cu două zile înainte să se nască, Blue Ivy, fiica lui Beyonce și a lui Jay Z a fost numită "cel mai faimos copil din lume" de către revista Times și se pare că acest lucru s-a adeverit. La doar 9 ani, fetița a castigat primul ei Grammy pentru "Cel mai bun videoclip muzical", devenind a doua cea mai tânără persoana să câștige un astfel de premiu, iar ăsta nu este singurul succes de care s-a bucurat până la aceasta vârstă.

Anul trecut, Blue Ivy a câștigat trei premii importante: NAACP Image Award, un BET Award și un Soul Train Award, pentru contribuția la piesa mamei sale "Brown Skin Girl". În 2012, la zece zile după nașterea sa, tatăl ei, Jay-z, a lansat piesa "Glory" unde a introdus sunetul fiicei sale plângând. Astfel, a devenit cea mai tânără persoană care a avut vreodată un cântec în lista americană Billboard 100.

Citește și: Beyonce, prima femeie de culoare care poartă diamantul Tiffany de 30 de milioane de dolari. Doar alte patru celebrități l-au mai purtat

Un an mai târziu, micuța a apărut în cântecul mamei sale - "Blue", o odă pentru fiica ei, iar până în prezent, vocea lui Ivy a apărut în cinci dintre piesele părinților ei. Cu părinți bogați ca Beyonce și Jay Z, nu este de mirare că Blue are acces la un stilist personal, care se ocupă de toate ținutele sale. Accesoriile fetiței includ deja o geantă Louis Vuitton în valoare de 1230 lire sterline și o un plic Valentino în valoare de 1765 lire sterline, iar hainele sale poarta semnătura marilor designeri de modă.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.