img
Despre Tine

Andrei Ștefănescu a divorțat în secret: ”După o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final!”

Andrei Ștefănescu, solistul trupei ”Alb Negru”, a divorțat de Antonia, femeia care i-a dăruit un copil. Artistul a mărturisit că totul s-a întâmplat în vara acestui an, dar separarea s-a produs în condiții amiabile, de dragul fiului lor.

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în secret, în luna septembrie a anului 2019, la Sinaia, după șase ani de relație. Un an mai târziu, însă, lucrurile dintre ei n-au mai funcționat așa cum își doreaua, așa că au decis să pună punct în condiții amiabile, de dragul fiului lor.

Citește și: Cele mai frumoase stațiuni de schi din Europa. Unde găsești cele mai bune pârtii de schiat de pe continent

”Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu există neînțelegeri.


După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.
”, a mărturisit artistul.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

De asemenea, acesta a precizat că are o relație frumoasă cu fosta soție și vor continua să păstreze legătura de dragul fiului lor.

”Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan.

Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Cum sărbătoresc românii nașterea Domnului


Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mâna de mâna, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu va mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea va rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea.”, a spus el, susținând, de asemenea, că nu va mai face alte declarații în acest sens.

Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Sylvia

Andrei Ștefănescu nu este la primul divorț. În 2012, după trei ani de căsnicie, el s-a despărțit de Sylvia, pe care a acuzat-o că l-a înșelat cu un tânăr de 20 de ani.

Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile", mărturisea Andrei Ștefănescu, la emisiunea „Happy Hour", de la Pro TV, în urmă cu opt ani. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri