mama fiica
Despre Tine

mama si fiica se tin in brate pe canapea

Interpretare vis. Ce inseamna cand iti visezi mama frecvent

Visele sunt dovada ca subconstientul functioneaza intotdeauna. Chiar si asa, ele pot deveni ciudate, mai ales atunci cand apar in ele oamenii pe care ii iubesti - de exemplu, mama.

Sa-ti dai seama ce inseamna visele despre mama ta poate reprezenta o problema complicata si delicata, mai ales ca interpretarile pot fi multiple. De exemplu, un vis despre ea ar putea spune ceva despre femeia insasi sau ar putea insemna ceva despre una dintre celelalte relatii din viata ta.

Figura materna poate reprezenta atribute pozitive care trebuie sa fie incorporate sau hranite in propriul comportament sau poate insuma aspecte negative care trebuie eliminate din subconstient.

Conform Psychology Today, visele sunt adesea presarate cu "simboluri" si tind sa rezolve problemele pe care nu le constientizam. Jurnalistii Elite Daily l-au intrebat pe psihoterapeutul Fran Walfish care este parerea lui despre interpretarea viselor, iar raspunsul lui e cel putin interesant.

Doctorul spune ca acestea sunt, de obicei, un rezultat direct al gandurilor din subconstient, asa ca isi incurajeaza pacientii sa le acorde o atentie deosebita - visele pot scoate la iveala elemente de viata care pot afecta la un nivel mai profund.

Fie ca visezi ca te certi cu mama ta, fie ca ea te ignora sau chiar trece in nefiinta, toate aceste ipostaze spun, de fapt, ceva despre tine si viata ta.

Dr. Walfish a explicat: "Ceea ce ar trebui sa faci este sa te intrebi: 'Care este natura relatiei pe care o am cu mama?' Este, de exemplu, una conflictuala? Este o relatie supraprotectiva? Este confuza? Este distanta? Mama ta iti controleaza viata?' Dupa ce raspunzi, trebuie sa examinezi relatiile reale in care te afli si sa te intrebi daca exista o asemanare intre vis si realitatea acestei conexiuni".

Ce se intampla insa daca o visezi pe mama ta, iar aceasta a murit? Exista un alt simbolism in acest context?

Potrivit Dr. Walfish, si aici pot fi atribuite mai multe interpretari, de la dorinta prezentei mamei in forma ei fizica, pana la sentimentul ca au ramas lucruri nerezolvate inainte de trecerea ei in nefiinta.

"Poate insemna ca iti este dor de ea; ca nu te simti inca impacat cu decesul; ca te simti in siguranta cu ea mai mult decat oricine altcineva. Poate insemna, de asemenea, ca este incercarea ta de a-ti lua la revedere, de a gasi pace."

Walfish a adaugat, de asemenea, ca in mod obisnuit, visele spun mai multe lucruri despre persoana care le experimenteaza, nu despre personajele din vis.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?