shutterstock_1093975379
Despre Tine

Interpretare vis. Ce inseamna cand visezi bani

Banii reprezinta mai mult decat nevoia de numerar sau puterea de cumparare in viata reala. Iata ce inseamna fiecare ipostaza in care apar banii in visele tale si cum s-ar putea transpune cand esti lucida.

Visele cu bani nu sunt intotdeauna despre situatia ta financiara. Banii pot reprezenta concepte precum iubirea, timpul sau energia celui care viseaza, iar interpretarea depinde de impactul a ceea ce se intampla in cotidian asupra psihicului si emotiilor.

De exemplu, daca dai in mod constant bani in visele tale, in realitate te simti epuizata emotional sau ca si cum ai oferi prea mult timp si energie celorlalti.

  • Primesti o multime de bani

Primirea unei sume mari de bani poate parea un indiciu al prosperitatii viitoare. De fapt, daca te simti bogata in prieteni, fericire sau pur si simplu te simti increzatoare in viata reala, acest lucru se poate manifesta astfel in vise.

  • Imprumuti bani cuiva

Inseamna ca iti imprumuti timpul, energia sau ingrijorarea persoanelor din jurul tau. Poate ca esti preocupata pentru un prieten care trece printr-o perioada dificila, ia decizii discutabile in cariera ori in viata romantica. Daca visezi ca ii imprumuti bani, ar putea fi modul tau inconstient de a-i acorda sfaturi si atentie suplimentare.

Ar putea fi, de asemenea, un semn ca ar trebui sa-ti reevaluezi prioritatile si sa-ti imparti timpul altfel decat ai facut-o pana acum.

  • Gasesti bani

Gasirea banilor intr-un vis semnifica intrevederea unor schimbari in bine la orizont, precum si optimism pentru viitor.

  • Castigi bani

Castigarea banilor intr-un vis nu este neaparat un semn al castigurilor banesti si-n viata reala. In schimb, poate indica faptul ca te simti norocoasa si fericita in starea ta actuala.

  • Pierzi bani

S-ar putea sa fie un semn ca te simti pierduta in privinta finantelor tale sau ar putea reprezenta, de asemenea, o ingrijorare generala ca lucrurile din viata ta sunt scapate de sub control.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri