testpersonalitate
Despre Tine

Primul lucru pe care il vezi in aceasta imagine arata ce-ti doresti cel mai mult in acest moment

Studiile efectuate de mai multi oameni de stiinta arata ca persoane diferite pot interpreta ceea ce vad in aceeasi imagine in mod diferit, in functie de personalitatile lor.

Concluzia lor este ca ochii percep aceleasi elemente, dar creierul alege ce este mai important pentru fiecare in parte.

Astfel, am pregatit pentru tine aceasta imagine si am descris mai jos ce semnificatie are fiecare element care se regaseste in fotografie.

Bebelusul: Daca ai observat prima oara nou-nascutul, nu inseamna neaparat ca ai planuri sa devii parinte. Potrivit psihologilor care au conceput acest test, esti genul de persoana careia ii place sa aiba timp pentru ea insasi.

Simti nevoia de un respiro, de timp pentru a te regasi? Spune-le celor din jur ca ai nevoie de spatiu si acorda-ti timpul necesar pentru a fi din nou in forma maxima.

Cuplul: Daca ai observat cuplul fericit din poza nu inseamna neaparat ca ai nevoie de un partener de viata, ci ca iti iubesti prietenii si simti lipsa catorva persoane apropiate, pentru care ai face absolut orice.

Copacii: Acest element demonstreaza ca ai o pesonalitate actia, placuta, plina de viata si ca esti deschisa catre elementele noi. Schimbarea nu reprezinta o mare problema pentru tine si simti nevoia de o noua provocare in aceasta perioada

Foto: Ekaterina Gapanovich pentru Brightside

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri