dorinta poza
Despre Tine

Primul lucru pe care il vezi in aceasta imagine dezvaluie detalii fascinante despre personalitatea ta

Am pregatit pentru tine aceasta imagine si am descris mai jos ce semnificatie are fiecare element care se regaseste in fotografie.

Studiile efectuate de mai multi oameni de stiinta arata ca persoane diferite pot interpreta ceea ce vad in aceeasi imagine in mod diferit, in functie de personalitatile lor. Concluzia lor este ca ochii percep aceleasi elemente, dar creierul alege ce este mai important pentru fiecare in parte.

Iata ce inseamna detaliile din poza de mai sus si ce spun ele despre personalitatea ta:

  • Chipul unui barbat

Ai o fire artistica si creativa. Tanjesti dupa aventuri, iar optimismul si simtul umorului te ajuta sa castigi simpatia celor din jur. In plan amoros, nu te simti cu adevarat pregatita pentru o relatie serioasa, dar speri ca, intr-o buna zi, sa intalnesti acea persoana speciala alaturi de care sa-ti petreci viata.

  • Chipul unei femei

Ai o fire mamoasa, generoasa si foarte grijulie. Intotdeauna te gandesti la oamenii care sunt importanti pentru tine si te bucuri sa ii ajuti atunci cand au nevoie. Esti o persoana calda si iubitoare care cauta echilibrul in tot si toate.

  • Chipul unui copil

Esti genul de persoana careia ii place sa fie ingrijita. Dai dovada de loialitate si devotament fata de cei pe care ii consideri importanti, iar viata ta se bazeaza pe onestitate. In plan amoros, nu iti place sa faci primul pas.

  • Un chip in apa

Tanjesti la libertate in toate aspectele, inclusiv in dragoste. Iti traiesti viata la maxim, iti faci prieteni foarte usor si alegeti sa traiesti clipa, fara sa iti faci griji pentru ziua de maine. Din pacate, ti-e teama sa lasi pe cineva sa se apropie prea mult de tine si sa te vada intr-o postura vulnerabila.

  • Silueta unei femei

Iti place sa fii in centrul atentiei. Esti o persoana inteligenta si apreciezi cand oamenii iti constata atat aspectul fizic, cat si intelectul. Aduci adesea zambetul pe buzele celor din jur, iar din acest motiv oamenii adora sa fie in preajma ta. 

Foto: Alena Sofronova pentru BrightSide.me

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri